2777
2789
عنوان

کسایی که بچشون اصرار میکنه خواهر برادر میخواد بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 47 پست
قدمش مبارک باشه کار خوبی کردی. بچه یکی واقعا کمه باید برادر یا خواهر داشته باشه. برام دعا کنید پسرم ...

همسر منم مخالف صد در صدی بود اما من وقتی ذوق برسم رو دیدم گفتم مسئولیتش پای خودم میارم(چون همسرم دانشجوی دکتری بود)

اتفاقا چون فکرش هستم میخام جدا شم ، یه پدر معتاد که حلوی روش مواد مصرف کنه بهتره یااصلا پدر نداشته ب ...

کمکش کن ترک کنه هر جی ام ک بد باشه ها تو نمیتونی مدر باشی براش هیشگی ننیتونه زتدگیتو خراب نکن بنون و بسازش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم خیلی دوست داره داداش داشته باشه ولی من نمیخوام یکی دیگه بیارم همیشه تا یه حرفی میشه میگه فقط من تنهام  همه خواهر برادر دارن به جز من 😔 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
وووووش🤗براش بیار تا باهم سرگرم بشن..چه درکت میکنه 😁😁

میخوام بیارم شوهرم تا اسم بچه میارم دو تا پا داره دو تا دیگه قرص میگیره با سرعت نور از جلو چشمام میره اون ور😐من نمی فهمم بچه رو که من بزرگ میکنم این چرا این قدر میترسه

مهرسام مامان خیلی دوست دارم                                         خواص سوره های قرآن برای کسانی که حاجت دارند
کمکش کن ترک کنه هر جی ام ک بد باشه ها تو نمیتونی مدر باشی براش هیشگی ننیتونه زتدگیتو خراب نکن بنون و ...

خیلی کمکش کردم. خیلی به پاش موندم ، خیلی بهش فرصت دادم اخرین بارش همین دوماه پیش که گفت دیگه ترک کردم اما داشت گولم میزد که دستش رو شد ، 

دیگه واسه همیشه بی خیالش شدم

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
پسر منم آرزو کرده بود داداش دار بشه اصلا آجی دوس نداشت خدا هم صداشو شنید و برآورده کرد

خدا صدای بچه ها رو خوب و دقیق میشنوه قبل محرم برنامه وقتشه یه خونواده اورده بودن بچه اولشون 6ساله و دختر بود بعد دختره از بابا و مامانش تقاضای خواهر برادر میکرد و میگفتند که همیشه 3. 4 قلو دعا میکرد و بارداری دوم خانومه 4 قلو بود 2تا دختر 2 تا پسر. پس مواظب دعاهای بچه هاتون باشید

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد  
میخوام بیارم شوهرم تا اسم بچه میارم دو تا پا داره دو تا دیگه قرص میگیره با سرعت نور از جلو چشمام میر ...

😂😂😂😂بزور ببندش به تخت😑😑..

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄
دختر منم با اینکه بزرگ شده الان تنهایی رو درک کرده خواهر میخواد نمیدونم چی کار کنم

خودت چند سالته؟ 

من برای زایمانم رفتم بیمارستان تخت کناریم خانومه دختر اولش 16 سالش بود بعد اومده بود انقدر قربون صدقه خواهر کوچلوش میرفت اصلا یه عشقی تو نگاه و صداش بود ادم کیف میکرد

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد