2777
2789
عنوان

کسایی که بچشون اصرار میکنه خواهر برادر میخواد بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم گریه میکرد  هر جا بچه میدید میگف بریم بخریم.اون موقع نزدیک سه سال بود .الان ک هر روز لحظه شماری میکنه واسه اومدن ابجیش.خدا کنه بعدش هم راحت باشه برام.ولی دلیل اصلی خود دخترم بود ک زود اوردم

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...
ای جونم چه نمکیه پسرت😍😍

میگم مگه من خسته ام 

میگه اره دیگه من و به دنیا اوردی خسته شدی😑😑

مهرسام مامان خیلی دوست دارم                                         خواص سوره های قرآن برای کسانی که حاجت دارند

پسرم ۴سالشه.میگم داداش ابجی میخوای؟میگه نه هااا اصلا دوس ندارم..بره پیش مامان خودش😂

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
خاک تو سرم منم شوهرم معتاده کم و بیش .با ۴ تا بچه

اخ عزیزم خدا بهت صبر بده

اما من تحملم دیگه سر ریز شده فعلا شرایط جدایی ندارم اما جورش میکنم

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
پسرمنم ۵سالشه گریه میکنه واسه داداش یا ابجی میگه من تهنام بازی کنم باهاس.ولی واقعن من حوصله بچه دیگه ...

اینا واقعا خودشون اینو میگن یا کسی میکاره تو دهنشون؟؟

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
پسر منم اصرار داره یه نی نی میخام ، چهار ساله اما من که اصلا شرایط ندارم ، تازه برنامه دارم تا چند س ...

خخخخخ خیلی ممنون بابت راهنمای هات فکر اون بچه جهار ساله نیستی ک حدا میخای

میگم مگه من خسته ام  میگه اره دیگه من و به دنیا اوردی خسته شدی😑😑

وووووش🤗براش بیار تا باهم سرگرم بشن..چه درکت میکنه 😁😁

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄

پسر منم از ۳ سالگی شروع کرد جرات نداشتم جایی که بچه ی کوچیک داشتن برم تا چند روز فقطططططط گریه که چرا ما نی نی نداریم فقطم خواهر می خواست که بالاخره به آرزوش رسید تو بارداری هم با اینکه فقط ۴ سالش بود از باباش بیشتر حواسش بهم بود😨🙈 اما الان همه چیز فرق کرده سبک زندگی و....... حتما برای آوردن بچه ی دوم خوب فکر کنید بعد اقدام 

خخخخخ خیلی ممنون بابت راهنمای هات فکر اون بچه جهار ساله نیستی ک حدا میخای

اتفاقا چون فکرش هستم میخام جدا شم ، یه پدر معتاد که حلوی روش مواد مصرف کنه بهتره یااصلا پدر نداشته باشه

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
پسر منم اتقدر اصرار کرد یکی واسش اوردیم😀

قدمش مبارک باشه کار خوبی کردی. بچه یکی واقعا کمه باید برادر یا خواهر داشته باشه. برام دعا کنید پسرم بزرگتر شد به باباش اصرار کنه که یه نی نی براش بیاریم چون باباش مخالفه میگه یه دونه بسه

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد