2777
2789
عنوان

کسایی که بچشون اصرار میکنه خواهر برادر میخواد بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 47 پست
خودت چند سالته؟  من برای زایمانم رفتم بیمارستان تخت کناریم خانومه دختر اولش 16 سالش بود بعد او ...

من 37 سالمه زمان پریودمه چند تا لک دیدم خدا کنه باردار باشم

با افتخارشمالیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفطش کنه پسر منم 11 سالشه از تنها بودنش خیلی ناراحته 

اگه شرایطش رو دارید چه از نظر سن و سلامتی خودتون و شرایط اقتصادی. رک دارید بیارید بچه هاتون بهترین کمکهاتون میشن خاله بزرگه من پسرش رو ناخواسته حامله شد دختراش 16 و 14 ساله بودن کلی غر میزدند ولی بعد که دنیا اومد برای داداششون میمیرن دوتایی. شما که بچه هاتون خودشونم دوست دارن خواهر و برادر داشته باشن. پس دست به کار بشید اگر شرایطش فراهمه

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد