2777
2789

درباره تجربه دوم بگید خوبه یا بد بچه دوم شیرین تر از بچه اوله؟ خلاصه هر چیز مهمی رو بگید 

ممنون😗😗😗😙😙😙😙😙😙

با افتخارشمالیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم اصرار داره یه نی نی میخام ، چهار ساله اما من که اصلا شرایط ندارم ، تازه برنامه دارم تا چند سال دیگه جدا بشم از شوهرم

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
پسر من ۴ سال و نیمه شب و روز دعا میکنه خدایا خستگی از مامان فرار کنه یک آجی برام بیاره😐

ای جونم چه نمکیه پسرت😍😍

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄

خوبه عزيزم ،بچه هر چقدر كوچيك تر باشه شيرين تره 

مامانم هميشه بهم مي گفت وقتي كوچيك بودي خودت برام شيرين بودي الان بزرگً شدي كارت برام شيرينه كه من اصلا گول نمي خوردم و كار نمي كردم 😁

هم بازي ميشه واس بچه اول نمي دونم اما آدم دوس داره يه خواهري برادري داشته باشه

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
پسر منم اصرار داره یه نی نی میخام ، چهار ساله اما من که اصلا شرایط ندارم ، تازه برنامه دارم تا چند س ...

چرا آخه

ببخشیدالبته

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
پسر منم اصرار داره یه نی نی میخام ، چهار ساله اما من که اصلا شرایط ندارم ، تازه برنامه دارم تا چند س ...

چقدر امضات منو تو فکر برد 😢 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم به اصرار پسرم الان باردارم.البته خودمم با تک فرزندی مخالفم.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...