2777
2789

میخواستم برم گوشی بخرم تو کارتم پولامو جمع کرده بودم بابامم نصفشو داده بود 

رفتم اول موجودی بگیرم دیدم کلرتم کار نمیکنه نشون دادم نامعتبر کلا مسدود کرده

رفتم خونه کلی داد بیداد راه انداختم بابام گفت خودم کردم میخام از پول خودم واست بخرم دست نزن

من که فهمیدم نمیخاد بخره (اخلاقشو میدونم)

الانم باهاش قهرم خیلی ناراحت شدم چیزی که میخواستم نتونستم بخرم💔

هوف

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

کارتت به نام خودته ؟!

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

🥲🥺 اخی شاید خودش بخواد بگیره گناه داشت واقعا قلبم گرفت

فقط 46 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲🥺 اخی شاید خودش بخواد بگیره گناه داشت واقعا قلبم گرفت

نزاشت من بخرم یعنی محاله خودشم بخره💔

دیگه باهاش حرف نمیزنم

مگه چند سالته کارت به نام خودت نیست؟

دوتا کارت دارم یکی برا خودم که شهریه ها دانشگاه پرداخت میکنم قاطی نشه

یکیم بابام داده چندساله برا خودمه

نه

اگر شاغل نیستی برو بانک کارت به نام خودت بگیر ‌باباتم به زبون بگیر ‌کارتو از مسدودی در بیاره .هر چی تو اون کارت هست انتقال بده به کارت خودت 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اگر شاغل نیستی برو بانک کارت به نام خودت بگیر ‌باباتم به زبون بگیر ‌کارتو از مسدودی در بیاره .هر چی ...

ذوقم گور شد از دیشب با کلی خوشحال خوابیدم امروز برم ..

از این که نشد ناراحتم 

گریه مو کنترل کردم فقط

پولداره ولی چه فایده خسیسه

ذوقم گور شد از دیشب با کلی خوشحال خوابیدم امروز برم ..از این که نشد ناراحتم گریه مو کنترل کردم فقطپو ...

هووف .مامانت بدعادتش کرده 

نزاشت من بخرم یعنی محاله خودشم بخره💔دیگه باهاش حرف نمیزنم

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی 🫂💙🥲 

براتون دعا می‌کنم

گلم من از خدا میخوام خودش یه خوشبختی بزاره سر راهت توی زندگیتون عاقبت بخیر شی الهی آمین 💓💗 موفق باشید 

به درگاه خدا نا امید نشو انشالله کلی اتفاق های شیرین برات بیوفته همیشه سلامت باشی خوشحال باشی هیچ وقت ناراحتی سراغت نیاد یه من خیلیییییی برات دعا میکنم به هر چیزی که توی دلت هست بهش برسی و خدا کنارت باشه از هر اتفاق بد دور باشی برات صلوات می‌فرستم خودتو هیچ وقت توی زندگی خودتو ناراحت نکن شاید اون بالا سری یه صلاحیت دونسته می‌دونی چرا ؟ قطعا لیاقت تو بهترین ها هست خواهرمن شاید خدا خواسته چیزی نصیبت کنه که حتی انتظار شم نداشتی من خدا رو برات صدا زدم که یارت کنه الهی آمین امیدوارم همیشه خوشحال باشی و هیچ وقت تاپیک ناراحتی نزنی و غم دورت نیاد آمین 😘 ❤️🧡💛💚💜🤍🌼🌻🏵️💐🌹

خدا به حق آبروی زهرا کمکت کنه دست تو بگیره الهی آمین 🤲🏻🧡🍂 امیدوارم خیلی‌ زود به مراد دلت برسی بهترین ها رو از خدا میخوام بهت به حق امام زمان امیدت به خدا باشه 🌺 برای منم دعا کنید خانوما دانشگاه قبول شم🙏🏻 انشالله که یه گوشی خیلی خوب بگیری به امید خدا ❤️

فقط 46 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم