2777
2789
عنوان

اگه میخاید تهمت پربازدیدی بزنید وارد تاپیک نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 4410 بازدید | 182 پست

من ی بار پروما بودم طبقه پایین شلوغه...حس میکردم ی نفر دس میکشه ب با*سنم  دفه اول فک کردم توهم زدم:\

بعددیدم ن بابا سه بارشد.هردفه برمیگشتم میدیدم ی پیرمرد پشت سرمه.اح مثه خنگا بازم نفهمیدم تااینکه ی لبخند چندددش زد بعد دوهزاریم افتاد حالم ازخوده خنگم و اون مرتیکه همسن بابابزرگم بهم خورد😒😒😑😑

خیلی دلم میخاس اون لحظه ی کاری انجام بدم ولی نمیتونستم.چ کنیم

نمیتونیم😑

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان اگ اون لحظه با پا یا با چیزی محکم بکوبیم ب ... میمیره طرف؟ اگ عقیم بشه با زدن ما جرم مرتکب ...

قانونیشو نمی دونم ولی با این کارت اگه بمیره یه آشغال از رو زمین کم میشه واگه عقیم شه جلوی نسل مزخرفشو میگیری که در هر دو صورت خدمت به جامعه بشریه 

آدمی که حرف دیگران، نه بهش اعتماد به نفس میده نه تخریبش میکنه قطعا جای درستی ایستاده .
من ی بار پروما بودم طبقه پایین شلوغه...حس میکردم ی نفر دس میکشه ب با*سنم   دفه اول فک کردم توه ...

وااای چقد بی ناموسن بعضیا اخه یه لحظه تصور نمیکنن که اگه ناموس خودمون تو همچین شرایطی قرار بگیره چی😖😖

مهم ترین نقطه هستی خود تو هستی
نه حالتشو کثافت.... فک کنم اگه نشون میداد از هوش میرفتم😕

وای خوبه باز تو فهمیدی. من یه مدت بیمارستان اعصاب و روان کار میکردم، همون روزای اول از یکی از مریصها پرسیدم مشکلت چیه، اون حالت رو نشون داد، نفهمیدم. گفتم یعنی چی؟؟؟؟ گفت ج ق زیاد میزنم. منم اون واژه رو نمیدونستم، گفتم وااااا، یعنی چی؟؟؟؟ گفت: ای بابا، خ و د ا رض ا ی ی دیگه. یعنی اون لحظه  واقعا یه سکته رو رد کردم ا

خیلی 
پیر خرف از ماشینش مشخص بود پول ج... هم داره نمیدونم چرا افتاده بود تو خیوبانا

اینا باید درمان بشن خیلی زشته راه بیفتی تو خیابون بدنتو نشون ناموس مردم بدی

یعنی هستن کسایی که خواستشونو قبول کنن؟

وای خوبه باز تو فهمیدی. من یه مدت بیمارستان اعصاب و روان کار میکردم، همون روزای اول از یکی از مریصها ...

😂😂یارو چ ریلکس بوده:\ خدابهت صبربده😑

جوون بود؟

وای خوبه باز تو فهمیدی. من یه مدت بیمارستان اعصاب و روان کار میکردم، همون روزای اول از یکی از مریصها ...

خدا خیرت بده کلی خندیدم

از صبح اولین باره میخندم🤣🤣

پیر خرف از ماشینش مشخص بود پول ج... هم داره نمیدونم چرا افتاده بود تو خیوبانا

عاره واقعا نمیدونم چرا وختی میتونن یکیو از کناره خیابون بارضایت خودش اجاره(!)کنن چرا راه میفتن توخیابونا ب زن و بچه مردم گیر میدن😑عوضیا😤