2777
2789
عنوان

اگه میخاید تهمت پربازدیدی بزنید وارد تاپیک نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 4408 بازدید | 182 پست
اینا باید درمان بشن خیلی زشته راه بیفتی تو خیابون بدنتو نشون ناموس مردم بدی یعنی هستن کسایی که خواس ...

معلومه ک عاره:\اوضاع خرااابه.خراب✋

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا باید درمان بشن خیلی زشته راه بیفتی تو خیابون بدنتو نشون ناموس مردم بدی یعنی هستن کسایی که خواس ...

نمیدونم والا من چندشم میشه ...

این دومین پیر پاتالی بود که به پست من بد بخت میخورد...😕😕😕

مجرد بودم تو چت روم چت میکردم یادتون هست که . بعد یه نفر درخواست دار باز کردم به محض باز شدن دیدم یه هیولا رو صفحه بود داشت میمالیدش یعنی رنگ از رخم که رفت هیچ داشتم سکته میزدمم هیچ هول شده بودم نمیدونستم چطور ببندم صفحه رو یه بارم دانشجو بودم وسط ظهر اومدم برم خونه خونه ما تو کوچه است تهش پارکه درشم روبه پارک باز میشه از سرکوچه که میای در خونه معلوم نیست همیکه رسیدم در خونه دیدم یه مردا وایساده دم در اونو درآورده قشنگ تا رو سینه اش آورده بود بالا تو دستش بود ابنقدم دراز بود چشمم که افتاد بهش کوچه خلوت ساعت دو خودم تنها فقط تا جون داشتم دویدم یعنی الان بعد دوازده سیزده سال یادش می افتم حالم بد میشه

و خدایی که به شدت کافیست.......
عاره واقعا نمیدونم چرا وختی میتونن یکیو از کناره خیابون بارضایت خودش اجاره(!)کنن چرا راه میفتن توخیا ...

الهی بمیرن نسلشون منقرض شه تا دیگه با روح و روان کسی بازی نکنن

مهم ترین نقطه هستی خود تو هستی
مجرد بودم تو چت روم چت میکردم یادتون هست که . بعد یه نفر درخواست دار باز کردم به محض باز شدن دیدم یه ...

حست رو کاملا درک میکنم

چه مدت طول کشید تا فراموش کنی؟ من از صبح یک لحظه هم از ذهنم بیرون نرفته

نمیدونم والا من چندشم میشه ... این دومین پیر پاتالی بود که به پست من بد بخت میخورد...😕😕😕

اصلا پیر و جوونش فرقی نداره در هر صورت ادم داغون میشه

مجرد بودم تو چت روم چت میکردم یادتون هست که . بعد یه نفر درخواست دار باز کردم به محض باز شدن دیدم یه ...

انقد حالم بد بود تو دادگاه مدام برام آب میاوردن

وایییی باور کن منم یه لحظه ترسیدم😨😨😨😰

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
آدم شوک میشه فکر کن من هنوز بعد از حدور سیزده سال فراموش نکردم 

دقیقا ادم شوک میشه افرین

هرکاری میکنم حواسم پرت شه نمیشه 

همش عصبی ام