2777
2789
عنوان

دوستان من پانسیون میخوام برم

88 بازدید | 8 پست

مدرسمون پانسیون میزاره ولی رفتم دوست ندارم بقیه درس خوندنمو ببینن و میخوام بیرون از مدرسه کتابخونه برم…بنظرتون کتابخونه خوبه یا موسسه ای هست که کمک کننده باشه؟ کتابخونه چجوری هست کسایی که تجربه دارن بگن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پانسیون خصوصی خوبه اگه بودجه داری ماهانه شاید 2تومن باشه کتابخونه فرقی با جای خودتون نداره اونجام مم ...

نمیدونم گرونه از مدرسمون گرون تره و خب اگه بخوام تو محلمون انتخاب کنم ممکنه بشناسم بقیه رو 

ترجیح میدم تنها برم کتابخونه 

صب و ظهر خلوت تره عصر شلوغ تر میشه ولی کاملا ساکته باوجود شلوغی

شما به خاطر محیط بدون صدا اونجا رفتید؟ چون من حقیقتا وقتی تو اتاق تنها میشم فکر زیاد میکنم و خیلی وقت میزارم رو هر درسی و خودم خسته شدم ازین موضوع حس میکنم مدیریت زمانم افتضاحست و به خاطر جدی بودن و عمومی بودن کتابخونه میگم برم اونجا 

شما به خاطر محیط بدون صدا اونجا رفتید؟ چون من حقیقتا وقتی تو اتاق تنها میشم فکر زیاد میکنم و خیلی وق ...

بله 

ولی حواس پرتی اونجام زیاده 

میبینی چندنفر نشستن نفاشی میکشن 

چندنفر دارن غذا میخورن 

چندنفر دورهم نشستن با هندزفری فیلم نگاه میکننو... 

بیشترم همه درگیر غذا و خوراکی خوردنن و من بشدت متنفر بودم از اینکار دیگه نرفتم

همشششش یکی درحال خوردنه

یجارو پیداکن که روت به دیوار باشه نتونی ببینیشون حواست پرت نشه