2777
2789
عنوان

جدایی در ۳۸ سالگی

1217 بازدید | 34 پست

دارم از همسرم جدا میشم با یک بچه، اون ما رو ترک کرد ، شاغل هستم و مشکل مالی ندارم ولی بی هدف شدم ، افسردگی گرفتم ، نمیدونم از این به بعد رو باید چیکار کنم ؟ ۳۸ سالمه و دیگه هرگز تصمیم به ازدواج مجدد ندارم ،  انگیزیه ام رو به زندگی از دست دادم‌ 

انگیزه ای بالاتر از خوشبختی خودت و فرزندت ؟

ارتقا پیدا کردن در شغلت ؟ موفقیت مالی و اجتماعی و تحصیلی خودت و فرزندت ؟

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگیزه ای بالا تر از نجات خودت و وایسادن رو پای خودت نداشته باش ولی تو محیط کارت اصلا پخش نکن جدا شدی . بعضی مردا خیلی بیشعور شدن شوهر منم کارمنده میاد یچیزایی تعریف میکنه ادم خجالت میکشه از بی حیایی بعضی از مردا و زنای این دوره

وجود بچه انگیزته

درسته تنها امیدم اونه ولی نباید اون رو هدفم کنم وگرنه خیلی وابستگی پیش میاد و برای آینده اش ضرر داره ، همینجوری اینقدر براش نگرانم که روز و شب ندارم 

مگه رفته بود جنگ ک اینقدر واسش صبر کردی.ی نامردی از زیر مسولیت فرار کرد رفت.ب خودت بیا.صبحتو با ورزش ...

بچه ها میخوام به خودم بیام‌، میخوام به خاطر پسرم افسرده نباشم‌، فقط بی هدف شدم ، بچه ام‌امیدمه ولی نمیدونم‌چجوری بگم باید هدف دیگه ای هم‌پیدا کنم ولی دلم به هیچی خوش نمیشه واقعا نیاز به همفکری دارم

بچه ها میخوام به خودم بیام‌، میخوام به خاطر پسرم افسرده نباشم‌، فقط بی هدف شدم ، بچه ام‌امیدمه ولی ن ...

۳۸‌سن بالاست؟ اصلا برای جدایی دیر نیست. باید تا میتونی در زمینه مالی سرمایه و پس انداز داشته باشی که راحت زندگی کنی و دغدغه نداشته باشی. همین.