2777
2789
عنوان

رفتن همسرم به خانه همسر سابق برای دیدن بچه هاش

| مشاهده متن کامل بحث + 12790 بازدید | 292 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این هم بگم من به همسرم مطمئنم و اون زندگی براش این قدر بد بود که تمومش کرد ولی بازم حس خوبی ندارم که ...

خخخ پس من اگه بخام از شوهرم جدا بشم و شوهرم اگه بره ازدواج مجدد کنه ک حتما میکنه چون خونوادش مجبورش میکنن ک هم زیر مسولیتش نرن بابت غذا درست کردن و... و هم باید کاری کنن ک دلشون شاد بشه از شکست و طلاق من... و تا ازدواج مجدد نکنه دلشون شاد نمیشه.. حالا میرسیم ب دغدغه های زن بعدی ک عع شوهرم رفت بچشو دید.. عع شوهرم مجبور شد ب زن سابقش بخاطر بچه پیامک بده.. عع زن سابق شوهرم راجب بچه پیامک زده.. عع بچه شوهرم میخاد دو روز بیاد خونمون و... وااای ب حال این ازدواج هاااا... بیچاره شوهر فعلیم ک اگه بندازمش دست زن بعدی چقدر قدر آرامش این روزایی ک با من بوده رو خواهد فهمید!! همون بهتر ک بره و سرش ب سنگ بخوره و دیگه نتونه راه نجاتی پیدا کنه.. خلایق هر چی لایق!!!

با این که از جدایی شون و از ازدواج من زیاد می گذره و من دو تا بچه دارم، متاسفانه همسر سابق شوهرم، دو ...

چجوری چراغ سبز میده مثلا؟

شاید شما اشتباه میکنی.

مریضی بچه اش چیه؟ سرما خورده؟

خوب چرا بچه رو نمیاره خونه خودتون

حضمانت با مادرشون هست الانم سنشون رسیده به انتخاب و چون دخترن، دوست دارن با مادرشون زندگی کنن.از طرفی خب مخارج زندگی هم تامین هست از سمت پدر.منم جای بچا ها بودم، تو این شرایط دوست داشتم با مادرم زندگی کنم

با این که از جدایی شون و از ازدواج من زیاد می گذره و من دو تا بچه دارم، متاسفانه همسر سابق شوهرم، دو ...

خواهرجان شماقبل ازازدواج شرایط رومیدونستیدوزنش شدید

این آقاالآن۴بچه داره یک همسر

وتاابدبه خاطراون دوبچش مجبوره بااون خانوم سابقش درارتباط باشه هرچندکه نسبتی باهم ندارن ولی همیشه بهم وصلن

بنظرم حساسیتت بایدقبل ازازدواج می بود

بچه هاشن هاااااچیکارکنه پدره

هرچندک شخصاباچنین ازدواجهای مجددی وتعددزن وبچه مخالفم

الگونگیر...الگوباش...