2777
2789
عنوان

جدایی در ۳۸ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 34 پست
بچه ها میخوام به خودم بیام‌، میخوام به خاطر پسرم افسرده نباشم‌، فقط بی هدف شدم ، بچه ام‌امیدمه ولی ن ...

ببین می تونی دوباره درس بخونی

الان پیام نور بدون کنکور ارشد هم میگیره

هم توی پایه حقوقت اثر داره هم وقتی با بچه های دانشجو باشی ادم حس جوان تری بهش دست میده

تا حالا به این فکر کردی که واسه ادامه زندگی بری یه کشور دیگه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین می تونی دوباره درس بخونی الان پیام نور بدون کنکور ارشد هم میگیره هم توی پایه حقوقت اثر داره ه ...

به همشون فکر کردم ولی نمیدونم‌چرا هیچ کاری به نظرم‌جالب نمیاد ، به نظرم همه چی الکیه پوچه

عزیزم حالا اگه شوهر داشتی هدفت تو زندگی چی بود؟ مجرد یا مزدوج همه باید سعی کنیم دنبال دل خوش باشیم. برنامه های کوتاه مدت برای خودت بذار. چیزایی که زندگیت رو شادتر و بامعناتر میکنه. چیزایی مثل:

-پیدا کردن یه جمع دوستانه خوب

-پیگیری یه هابی یه چیزی که یه زمانی دوسش داشتی و ولش کردی مثل ساز یا نقاشی.

- فن و پیگیر یه چیز خاصی باش مثل فشن فوتبال فیلم  تاریخ ،...

-مسافرت به یه جاهایی که قبلا فکرش رو نکردی

- مهارت پیدا کردن تو چیزی که قبلا وقتشو نداشتی یا دغدغه ات نبوده.

-یه هدف ورزشی مثل  بالابردن قدرت بدنی یا تموم کردن یه ماراتن

و صد البته اگه احساس میکنی خطر افسردگی تهدیدت میکنه برو پیش روان درمان. یوگا کن . موزیک سریال کمدی و .. تو برنامه روزانه ات داشته باش.

عزیزم حالا اگه شوهر داشتی هدفت تو زندگی چی بود؟ مجرد یا مزدوج همه باید سعی کنیم دنبال دل خوش باشیم. ...

والا هدفم داشتن یک زندگی مشترک خوب بود ، از بچگی همین هدف رو داشتم ، شاید چون اینقدر تنهام و  خواهر و برادر هم ندارم اینقدر احساس خلا میگنم

عزیزم اکثر دختر بچه ها سیندرلایی فکر میکنن. دنبال هپیلی اور افتر اند. به نظرم از الان سعی کن دنبال هدف های ملموس تری باشی. چیزایی که بیشتر تحت کنترل خودتن و با برنامه ریزی میتونی بهشون برسی. 

اصلا دعوای خاصی نداشتیم ، فقط مادرش این اواخر با من چپ شده بود نمیدونم‌هم سر چی 

عجب شوهری .همون بهتر که که رفت .وقتی اینقدر بی مسئولیته .خیلی کارا میتونی بکنی .هر جمعه با بچه ات قرار بذار باهم ی جایی برین .مثل پارک سینما کنسرت رستورات  .بعضی اوقات مسافرت برین خوش بگذرونید.برای اینکه ی تنوعی تو زندگیت بشه خونتو عوض کن ِِکارایی که همیشه دوست داشتی انجام بدی انجام بده .کلاس برو .ورزش یا خیاطی نقاشی .هرچیزی که فکر میکنی حالتو خوب میکنه دوسال ونیم بدون شوهرت زندگی کردی الان هم میتونی 

چند سالته دلنشان جان ؟ صحبتهات با تجربه هست

سی و دو سالمه.لطف داری. معذرت میخوام اگه از موضع آدمای باتجربه حرف زدم. 

راستشو بخوای یه از نزدیکام تازگی جدا شده. البته بچه نداره و یه کم شرایطش متفاوته. ولی باعث شده درک کنم وقتی با امید ازدواج میکنی، چند سال تلاش میکنی که زندگی مشترکت موفق باشه. مخصوصا که وقتی پایه های زندگی متزلزل باشه همه دغدغه ات میشه حفظ کردن اون زندگی. تو این شرایط بعد از جدایی پیدا کردن دغدغه جایگزین سخته. 

به نظرم ما از زندگی مشترک خوب در واقع شادی، آرامش، موفقیت،  حمایت شدن، دوست داشته شدن و تحسین شدن و ... میخوایم. شما که تجربه زندگی مشترک داری میدونی که خیلیا حتی باوجود مزدوج بودن خیلی از این چیزایی که گفتم رو ندارن. یا دست کم همیشه ندارن. خوشبخت بودن صفر و صد نیست که هرکی زندگی مشترکش به ظاهر خوبه ۱۰۰ درصد خوشبخته هرکی خوب نیست اصلا خوشبخت نیست. 

به نظرم با خودتون فکر کنین ببینین از زندگی مشترک موفق میخواستین به چیا برسین. چقدرش واقعبینانه بوده. و چی کارا میتونین بکنین که به بعضی از اون اهداف برسین.