2777
2789

کسی که اولا از لحاظ مادیات تامینه ویه شغل و تحصیلات خوبی داره و شخصیتش هم اوکیه

اما مثلا توی صحبت کردن میگه اولا من هدفم جدیه وقصدم ازدواجه و باهم آشنا بشیم

واین آشنایی توی فضای مجازی باشه البته

اما بگه که مثلا من هیچ وقت نگاه جنسی ندارم به رابطه ای که شکل میگیره ولی بهرحال بوس کردن یا بغل کردن چاشنی رابطا هست و با مرور زمان مشکل نداره ک شکل بگیره و...

بنظرتون طرز فکرش چطوریه؟

لطفا تاپیک دعوا نشه

بچها من خودم مشکل دارم وبهشم گفتم

اما خب حس مبکنم اینجوری رابطه خیلی خنثی هست وابنا اگه نباشه

میشه بگین چیکارکنم

خودشم گفته من اصلا نگاه جنسی ندارم ب رتبطه و..

کلا بچها از بقیه موارد شخصیتی وایناهم اوکیه

هم از لحاظ سن هم شعغل هم تحصیلات... هم اخلاق حالا تااینجا

ببخشید اگه جوابتون رو ندادم یوقت..حوصله خودمم ندارم

نگاه جنسی ندارم یعنی رابطه رو برای رابطه نمیخوام؟!

اگر اره خب دیدگاهش خوبه دیگه

اگررمنظورش اینکه محض رضای خدا اومده جلو منطقی نمیگه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پارتنرم از همه لحاظ اوکیه ولی قانون گذاشتم بدون بغل یا بوس یا هر تاچی باشه اونم به من احترام گذاشت و قبول کرد

بنظرم خط قرمز هاتو جدی مشخص کن

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
نگاه جنسی ندارم یعنی رابطه رو برای رابطه نمیخوام؟!اگر اره خب دیدگاهش خوبه دیگه اگررمنظورش اینکه محض ...

آخه اینارو میگه

ولی من نمیدونم ک ممکنه دروغ بکه

ولی مبگه مشکل نداره وبوس وبغل یچیز عادیه

دیگه همه چیز از بوس و بغل شروع میشه

خب توزمونه ی الان این چیزا واقعا هست... ولی من نمیدونم چیکارکنم چون حیف هست زود تصمیم بگیرمم باعجله

آخه اینارو میگهولی من نمیدونم ک ممکنه دروغ بکهولی مبگه مشکل نداره وبوس وبغل یچیز عادیه

درست میگه

به مرور زمان میفهمی دروغ میگه یا نه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

منم پارتنرم از همه لحاظ اوکیه ولی قانون گذاشتم بدون بغل یا بوس یا هر تاچی باشه اونم به من احترام گذ ...

حس میکنم کلا بااین مشکل داره

یعنی مستقیم نمیگه مشکل دارم اما راضیم نیست