میدونم حرفم کلیشه ای شده ولی فقط خدا خدا خدا اگرباهاش رفیق بشین اگه ازش کمک بخواین میبینین که چه دوست خوبیه من یکسال تنهایی کشیدم همه دوستام ولم کردن ولی این عشق من ولم نکرد ینی گمش کرده بودم الان بعدی سال انقد دوربرم شلوغ شده که نگو وقتی حوصله ندارین قرآن بخونین من ازدعای سبحان خیلی حاجت گرفتم اگه نمازدوس ندارین عادی باهاش حرف بزنین خیلی رفیق خوبیه حتی وقتی سوار وسیله های غول پیکر شهربازی شدم ازترس داشتم سکته میکردم یدفعه انگارتوقلبم بهم من کنارتم نترس چشماتوببند بخدا آروم آروم شدم حتی وقتی بهش شک کردم کمکم کرد وقتی خواهرم مشکوک به سرطان شد ازغصه داشتم دیوونه میشدم نجاتم داد من میگم دوای همممممههه ی دردای من و بقیه انسانها خدای خوبمونه حتی دوای افسردگی اگه مسجدبرینم خیلی خوبه اگه دسبندای خوشگل ماسکای خوب کرمای جورواجورولاکای خوشگلم بخرین خیلی خوبه اگه ورش کنین هورمن شادی ترشح میشه خدابه فکرهمه چی مابوده فقط قدم اولوبردارین بقیش آسونه ازته دلم براتون دعامیکنم یادبی حوصلگی نکنین حتی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پارسال آزمایش دادام کمخونی یه خورده داشتم دکتر گفت چیز مهمی نیس ولی تیرویید تو حاملگی داشتم الان نم ...
پس مطمین باش احتمالش زیاده بخاطر تیروییده منم همینطور بودم تو بارداری قرص میخوردم دیگه یک سال نخوردم مثل تو شده بودم رفتم دکتر گفت خیلی بدجور کم کاری تیرویید داری حتی غده تیروییدم تو گلوم معاینه کرد گفت بزرگ شده چرا قرص نخوردی الان دوهفته میشه قرص میخورم بهتر شدم قراره ماه دیگه دوباره برم چکاپ
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
منم نمیدونم چرا اینطوری ام هر چند وقت فکر یه چیزی میزنه به سرم بعدش میرم دنبالش ولی نصفه ولش میکنم البته من میتونم تئوری کار یاد بگیرم چون بیرون نمیتونم برم