2777
2789
عنوان

حوصله هيچ كاري ندارم ، چي كار كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 39135 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوبه بهت انگيزه داده

اره..

درس خوندن رو همیشه دوس داشتم اما بخاطر کارم گذاشتمش کنار.. اما الان دوباره رفتم سمت درس..

بعضی ساعتها اصلا حال و حوصله مباحث سخت رو ندارم )رشتم مهندسی هست) اما از رخوت و بیکاری بهتره

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

یه آزمایش بده تیروئید کم کار و کم خونی آدم رو بی حال میکنه.صبح ها زود بیدار شو دیر بیدار شدن کسل میکنه،برای تصمیم به کاری بزرگ فکر نکن مثلا نگو کل خونه رو باید تمیز کنم بگو فقط نصف اتاق رو تمیز میکنم و یه آهنگ یه فایل صوتی بزار شروع کن 

متاهل هستم
چه جالب پس تنها نيستم

من چند وقت قبل خیلی تنبل هم شده بودم بجز اراده ضعیف الان تنبلی ام خیلی خوب شده فهمیدم بخاطر کم کاری یرویید همش خسته بودم الان هتر شدم خداروشکر از اراده ام یکم ضعیفه

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
یه آزمایش بده تیروئید کم کار و کم خونی آدم رو بی حال میکنه.صبح ها زود بیدار شو دیر بیدار شدن کسل میک ...

كم كاري تيروييد كه دارم ، دارم قرص ميخورم 

حرفات درسته عزيزم صبح ها دير بيدار ميشم 

آخ‌منم اینجوریم حال کارکردن ندارم کلافه شدم به زندگیم هم درست نمیرسم به زور کارای خونه رو میکنم بدنم ...

ازمایش بده شاید بخاطر تیرویید وکم خونی باشه

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
ازمایش بده شاید بخاطر تیرویید وکم خونی باشه

پارسال آزمایش دادام کم‌خونی یه خورده داشتم دکتر گفت چیز مهمی نیس ولی تیرویید تو حاملگی داشتم الان نمیدونم یه بار آزمایش دادم تقربا خوب بود ولی دیگه نرفتم دنبالش😐احساس ضعف میکنم تو بدنم جون کارکردن ندارم همش دوست دارم دراز بکشم😣صدای شوهرمم در اومده میگه چرا هیچ کاری نمیکنی😥