2777
2789
عنوان

حوصله هيچ كاري ندارم ، چي كار كنم

39144 بازدید | 43 پست

دلم ميخواد برم باشگاه ، به خودم برسم درس بخونم ، زبان بخونم ولي بيحوصله ام روزام همينطوري ميرن منم هيچ كاري نميكنم 

بييايد برام برنامه ريزي كنيد بهم انگيزه بديد راهكار بددددديد

منم دقیقا همینطورم😕

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مشکل مالی نداری که کلی کار میشه کرد فقط شروع کن  مثل شنا یا ثبت نام هر چیز دیگه

مشكل مالي ندارم ولي اصلا نميدونم چرا اصلا همت ندارم يا قصد انجام يه كاري و ميكنم ولي اصلا عملي نميشه 

چراااا ؟

ببین تبسم جان

منم دقیقا 3 ماهه بخاطر ازدواجم اومدم بیرون از سرکارم( البته هنوز ازرردواج نکردم )..

فک میکردم میرم باشگاه.. اما نرفتم 

تا اینکه چندروز پیش یه کاربری تاپیک زد که با دو تا بچه ی 5 و 6 ساله دانشگاه فردوسی مشهد کارشناسی ارشد قبول شده..

منم کتابهامو در آوردم. . الان سه روزی هست که یکی دو ساعت درس میخونم.دلم میخاد ارشد قبول شم

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
مشكل مالي ندارم ولي اصلا نميدونم چرا اصلا همت ندارم يا قصد انجام يه كاري و ميكنم ولي اصلا عملي نميشه ...

دوستاتو ببين كه دارن پيشرفت ميكنند اونوقت شايد ترغيب شدي واسه كارهاي جديد

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
مشكل مالي ندارم ولي اصلا نميدونم چرا اصلا همت ندارم يا قصد انجام يه كاري و ميكنم ولي اصلا عملي نميشه ...

من الان 4ساعته میخوام برم حموم زورم میاد😂😂 خیلی همت دارم نه؟😅😅

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤

اینجا هم کلی ادم مثل خودتن 😥😑😑خیلیا این مشکلو دارنhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3223199/چه-قولی-به-خودتون-دادید-ولی-انجامش-ندادین-دورهمی

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊