2777
2789

امسال سطح سوالای تخصصی  اصن یکسان نبود جدیدا  خیلیی راحت تر بوده در حدی که خیلیاااااااا زیست رو بااالای ۸۰ زده بودن همینطور شیمی رو!!...ریاضی فیزیکم که کلا بر اساس بودجه بندی جدیدا  بود  خیلیاش  مریتای کتابشون.

.

دختر همسایمون میگف زیستو ۷۸زده   درصورتی که بالاترین درصدش تو  ازمونا ۴۰ بود خودشم  تعجب میکرد که چه راحت بوده‌

.

.بعد اومدن با قدیما تراز مشترک دادن یعنی هر کی درصد بالاتر میزده ترارش بهتر....واقعا ظلم

هرچی کنکور راحت تر باشه به ضررشونه من خودم نظام قدیم بودم به نظرم انچنان فرق نمیکرد

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره درسته نظام قدیم خیلی بد شده

ولی خب یه جورایی حق با نظام جدید چون امسال سال اون ها بوده نه نظام قدیم  لااقل یک سال بیشتر نظام قدیم فرصت داشتن

و اینکه هر چقد بیشتر پشت کنکور بمونی شانس قبولیت کمتر میشه

این رو دیدم که میگم با چشمام😒 

البته خواهر منم نظام قدیم تجربی بود و متاسفانه نیورده

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

آره بابا 

پارسال با رتبه بدتر از من دوستم علوم کامپیوتر تهران آورد بدون سهمیه، ولی من نیاوردم 

خوب الان کی پاسخگویه؟ یه سره در حال تغییر وزیر آموزش و پرورش ان، هرکدوم هم که میان تغییرات جدید ایجاد میکنه، الان ما بدبختا باید چی کار کنیم؟؟؟ 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره