2777
2789
عنوان

چشم زخم.ببینید چشم بد باهام چی کار کرد؟تا حالا اسیبی از چشم دیدید .

| مشاهده متن کامل بحث + 4158 بازدید | 112 پست

✅آیا چشم زخم (چشم زدن) واقعا اثر دارد؟

🔸علم امروز ثابت کرده که در بعضي از چشم ها اثر مخصوصي است که وقتي از روي اعجاب به چيزي بنگرند، ممکن است آن را از بين ببرد و يا معيوب کنند و يا بيمار نمايد و ...

🌹 رسول اکرم صلی الله علیه و آله می فرماید:

«چشم زخم حق است و قله کوه را پایین می آورد»

🌸همچنین در حدیث دیگری می فرمایند:

«همانا چشم زخم انسان را داخل قبر و شتر را وارد دیگ می کند».

🌹امیر المؤمنین علی علیه السلام می فرمایند:

»چشم زخم حق است و توسل به دعا برای دفع آن نیز حق است«

🌺امام صادق علیه السلام می فرماید:

اگر قبور را بشکافید، خواهید دید که بیش تر مردگان بر اثر چشم زخم از دنیا رفته اند، زیرا چشم زخم حق است.

☘️محدث خبیر مرحوم علامه مجلسی (ره) در بیان رفع چشم زخم، روایتی از امام صادق (علیه السلام) در دفع چشم زخم بیان می کند که حضرت فرمود:

🔴 کسی که می ترسد چشم او در کسی یا چشم کسی در او تأثیر کند سه مرتبه بگوید: «ما شاء الله لا قوه الا بالله العلی العظیم».

🔴و یا فرمود: سوره قل اعوذ برب الناس و قل اعوذ برب الفلق بخواند و در روایت دیگری سوره حمد و توحید اضافه شد.

💥چشم زخم لازم نیست از دشمن باشد. گاهى دوست از دوست خودش به خاطر داشتن کمالى تعجب میکند و لذا در حدیث داریم که:

🌟اگر از دوست خود چیزى دیدید که تعجب کردید، خدا را یاد کنید

تا بلاى چشم زخم دفع شود و چه بسیارند کسانى که به وسیله چشم زخم هلاک شده و جان داده اند...

منابع📚

مجیدی، غلام حسین، نهج الفصاحه، ج ۲، ص ۷۰۴، مؤسسه انصاریان، چاپ اول، قم، ۱۳۷۹ش؛ مجلسی، محمد باقر، بحارالانوار، ج ۶۰، ص ۳۹، مؤسسه الوفاء، چاپ اول، بیروت، ۱۴۰۴ق.

[۳]. نهج البلاغه، حکمت ۴۰۰٫

[۴]. بحارالانوار، ج۶۰، ص۲۵۰٫

[۵]. حلیه المتقین، علامه مجلسی، ص ۳۱۹، چاپ هجرت

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای وای وای...سلطان چشم خورده فقط من و بچم😑یعنی بخدا میترسم بچمو تا دم در حیاط ببرم...ازبس هرکی بهم ...

اخه نمیشه که خودمونو قایم کنیم از همه .ولی واقعا بعضی ها از پا در میارن ادمو

منم اصلا اعتقادی نداشتم.اما یروز با چند وسیله خریدیم و اوردیم خونه؛شانس چند نفر از حسودا هم دیدن.درجا یه بلای بزرگی گرفت منو تا دو ماه سر جا بودم. ب این موضوع مشکوکم.

اوه اوه

باورم نمیشه ها صورتم کامل خوب شد دکتر گفابروت در نمبگیاد بعد سه روز در اومد

خوب شدم دوباره همون ادم گف وای چه زود خوب شد دوباره چشم ورم کرد دیگه دوری کردم ازش

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱
چیکارکنیم که چشم نخوریم؟؟؟

اذکار قل ها و آیه الکرسی همیشه بعد نماز یا بیرون رفتن بخون

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
منم بدجورررررررر چشم خوردم تازه عقد کرده بودم با همسرم خیلی شاد و سرحال بودم زن عموم بهم گفت چاغ شد ...

یعنی لامصب چشماشون دیگه از روی ادم نمیره .

میمونه بهمون.منم مریضی بهم مونده

اخه حسادت چرا

اره عزیزم

اصلا روایت دارین که کلی از مردم توی قبرستون رو همین چشم زخم باعث مرگشون شده

سپند دود کن صدقه بده حتی اگه میتونی مرغی خروسی چیزی بده براتون خونن کنن انشالله حل میشه

ازاین به بعد خوشیاتم زیاد نشون بقیه نده 

✳️عافیت از چشم زخم

🌺✍در روایتی آمده است :

چون کسی را چشم زخم رسیده باشد سوره مبارکه همزه را با نیت خالص و توجه به خدا بخواند عافیت یابد.

💞بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

وَیْلٌ لِکُلِّ هُمَزَةٍ لُمَزَةٍ(1) الَّذِی جَمَعَ مَالا وَعَدَّدَهُ(2) یَحْسَبُ أَنَّ مَالَهُ أَخْلَدَهُ (3) کَلا لَیُنْبَذَنَّ فِی الْحُطَمَةِ ﴿٤` وَمَا أَدْرَاکَ مَا الْحُطَمَةُ (5)نَارُ اللَّهِ الْمُوقَدَةُ (6)الَّتِی تَطَّلِعُ عَلَى الأفْئِدَةِ (7)إِنَّهَا عَلَیْهِمْ مُؤْصَدَة(ٌ8)فِی عَمَدٍ مُمَدَّدَةٍ(9)💞

📚خواص آیات قرآن کریم ص 224

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

اوایل ازدواج دوستم اومد خونمون جهیزیمو دید کگف وای چ وسایلی.چ خوشگل.به خدا تا رفت اومدم جارو برقی بکشم خونه رو جاروم سوخت.جاروی نو سوخت

حالا جهازم معمولی بود

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!

آره من عید امسال رفتم یه جایی لاغر کرده بودم خوش تیپ شده بودم و خودم خیلی تو جمع همیشه شاد و سرحالم رفتیم بیرون چند تا خونواده با هم بزن و برقص منم حسابی رقصیدم خلاصه یه زنه که چشمش شوره گفت خیلی خوب شدی انگار نه انگار دوتا بچه داری

چشمت روز بد نبینه شبش جوری مریض شدم که چند تا آمپول زدن واسم از بس ازدرد گریه کردم که نگو یعنی از عید تا حالا من روز خوش ندیدم همش مریضم هر روز یه جام درد میگیره و ازین دکتر ب اون دکتر میرم 

این که چیزی نیست آخه یه آقایی همسایه ما بود کارش خوب بود همه میگفتن این چقدر خوب کار میکنه و خوشبحالش کیف کرده. بچه ها باور نمیکنید یه سرطانی عجیب گرفت اندازه توپ هر جای بدنش غده در میومد جیغ میکشید تو خونه خیلی حال آدم بد میشد. خدا بیامرزدش😔😔😔

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.