2777
2789
عنوان

چشم زخم.ببینید چشم بد باهام چی کار کرد؟تا حالا اسیبی از چشم دیدید .

| مشاهده متن کامل بحث + 4158 بازدید | 112 پست

همسایمون اومده بود خونمون چنسال پیش 

یه کولر گرفته بودیم 

گفت چه کولر خوبی 

همونجا ترکید 🤣

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
کدوم

یکی گفنیمرخ صورتت قشنگه وای چشاتو و ... یه طرف صورت کامل زهم یه ابروم رفت ۱۳ تا بخیه زیر ابرو اما باورم نمیشه بعد سه روز اثری از زخم تو صورتم نبود

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ اعتقادی ندارم

هیچ مشکلی هم به این شکل نداشتم شکر خدا

والا بعضی ها سرما میخورن میگن چشم خوردم  

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

منم به خاطر شاغل بودنم و همسرم چشم خوردم،البته شنیدم از اطراف که میگفتن فلانی زندگی به کامشه،ولی نمیدونستن تو زندگی واقعیم چه خبره ولی باز چشم خوردم  جدا شدم،کلا شوهرمم یه آدم دیگه شده بود

من فقط یه کم خسته ام...💔

اسپند دود کنید حتما 

دعای ششقفل یا هفت هیکل همراهتون باشه تو مفاتیحم هست

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱

🍃🌹 دعای از بین بردن چشم زخم نظر چشم 🌹🍃

✨بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ بِسْمِ اللَّهِ الْعَظیمِ عَبَسَ عابِسٍ وَ شَهابَ قابسٍ حَجَرَ یابِسٍ رَدَدْتُ عَیْنَالعایِنِ عَلَیْهِ مِنْ رَاءْسِهِ اِلى قَدَمَیْهِ اَخَذَ عَیْناهُ قابِضٌ بِکِلاهُ وَ عَلى جارِهِ وَاَقارِبِهِ جِلْدُهُ دَقیقٌ وَ دَمُهُ رَقیقٌ وَ بابُ الْمَکْرُوهِ تَلیقُ فَارْجِعِ الْبَصَرَ هَلْ تَرى مِنْ فُطُورٍ ثمَّ ارْجِعِ الْبَصَرَ کَرَّتَیْنِ یَنْقَلِبْ اِلَیْکَ الْبَصَرُ خاسِئاً وَ هُوَ حَسیرٌ.✨

📚مفاتیح الجنان، حاج شیخ عباس قمی (ره).

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

وای وای وای...سلطان چشم خورده فقط من و بچم😑یعنی بخدا میترسم بچمو تا دم در حیاط ببرم...ازبس هرکی بهم میرسه یجی میگه و به۲۴ساعت نکشیده یه بلایی سرمون میاد

❤برای دخترم یه صلوات میفرستی؟❤