2777
2789
چون اونا به اندازه ی ما دلتنگ نمیشن ما حتی برای بودن باهاشون هرکاری میکنیم اونا چی؟😢

همه مردا اینجور نیستن

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم خیلی زخم خوردم خیلی رنج کشیدم ولی تهش نتونستم بد باشم دلم برای خودم خیلی میسوزه یه موقع هایی ...

منم دلم براخودم خیلی میسوزه کاش یکاراییونمیکردم:-(

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
چیزی شده؟ انگار دلت پره

آره عزیزم

منو همسرم چند ماهی هست ک از هم دوریم

و هر دو دانشجو توی دو تا شهر جدا

توی عقد هم هستیم

حالا ۶ ماه دیگه میتونه بیاد شهری ک من هستم و با هم خونه بگیریم

ک اینجوری حوابگاه نریم

ولی از الان داره میگه ممکنه نشه و....

واقعا چرا نشه؟؟

در صورتی ک همین دیروز بود ک داشتم از پیشش میومدم و زار میزدم🙁

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁

دلتنگی با چسبندگی عاطفی فرق داره ...

دلتنگی یعنی من کار و زندگیم مختل نشه ولی برای دیدنش انتظار بکشم...چسبندگی عاطفی که خیلی از خانمها درگیرشن اینجوری که : من میشینم تا آقا به من زنگ بزنه و مدام بهش فکر میکنم.ورزش نمیکنم.هنری ندارم.شغلی و یا کاری و یا تخصصی و یا سرگرمی خاصی ندارم .نمیتونم بدون مرد خوشحال باشم... الان یعنی کجاست؟ با کی هست؟ چیکار میکنه و.....

به این نوع رفتارها میگن مهرطلبی یا همون چسبندگی عاطفی که از دختران یه موجودات وابسته و غیر جذاب میسازه و مشاورین هم در موردش صحبت کردن.(بنده هم داشتم و ترک کردم و از زندگیم لذت بیشتری بردم)

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من تا دوهفته پیش داغون بودم الان خداروشکر خیلی خوبم اصلا ب هیچ جام نیست  خیلی حس خوبیه

چیکار کردی خب ک آروم شدی؟

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
کاااااااش لعنتتت به دل که هیچی حالیش نیس نمیشه حالیش کرددد😩😩😩😩😩😩😩

تو دلتنگ کی ای؟؟

آخ من الان سرکارم با خوندن این تاپیک بغض گلومو گرفت چشام پر اشک شد 😢😢😢

چقدگریههه خسته شدم ازگریه ولش بیخیال گوربابای همچی😟😟😟😟😟

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
شدنش که میشه منتهی ما یه کم تنبلیم راه راحت تر  رو که همانا چسبیدن هست انتخاب می کنیم مردها ک ...

حرفت کااااملا درسته

من خودم خیلی زخم خوردم خیلی رنج کشیدم ولی تهش نتونستم بد باشم دلم برای خودم خیلی میسوزه یه موقع هایی ...

وای منم

تو دلتنگ کی ای؟؟

همونی که رفته باورم نمیشه دیگه نیس 😭😭😭😭

چیکار کردی خب ک آروم شدی؟

نمیدونم درکمال ناباوری دیدم از آویزون بودن دراومدم نگم برات ک من چقد بدبخت بودم دعوا می‌کرد مقصر صددرصد اون بود من معذرت خواهی میکردم آخرشم بد باهام حرف میزد یک هفته تحمل کردم الانم خیلی عادی ام بود و نبودش فرقی نداره البته اینم بگم ک از خدا خیلی خاستم ک این حسو ازم دور کنه نذر کردم