2777
2789
بله .من هم ورزش میرم .هم کار هنری میکنم .هم فیلم میبینم .هم کتاب میخونم .مدام نمیشینم پای گوشیم .قبل ...

حرفاتو خیلی خیلی قبول دارم

هزارتا لایک

ولی لامصب همون جا ک باید پا بذاری روی دلت و بگی کار دارم سخته😂

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
از ته ته دل چطور؟

آخه مازنا خیلی وابسته میشیم به مردی که دوسش داریم

ولی متاسفانه اونا اصلا اینجور نیستن.نگاهچشون به زنا به عنوان یه وسیله‌ست.اونا فقط به فکر س ک س هستن ولی زن ها عاشقانه دوست دارن😪😪😪😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفاتو خیلی خیلی قبول دارم هزارتا لایک ولی لامصب همون جا ک باید پا بذاری روی دلت و بگی کار دارم سخ ...

خواهش میکنم عزیزم ...

یاد میگیری عزیزم  تمرین کنی.یکی دوبار اولش سخته ...وقتی بها بهت دادن و ارزشمند شدی و .. اونقدر کیف داره که ...هم زن محترمی میشی هم مهربون قلمداد میشی و هم استانداردهات را دیکته کردی ..همه هم میان زیر پرچمتو من شش ساله ازدواج کردم همه ی این چیزها را تجربه کردم .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

کاش بچه ها ماهایی ک اینجوری هم دردیم،توی ی شهر بودیم و با هم برای خودمون برنامه میریختیم میرفتیم دور ...

اره بخداخیلی خوب میشدحیف

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
من ۳ ساله درگیر این حس هستم تا پارسال نامزد قبلیم ک یهو همه چی تموم شد

خیلی بدهه واقعا..درکت میکنم نمیشه تحمل کرد 

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
آخه مازنا خیلی وابسته میشیم به مردی که دوسش داریم ولی متاسفانه اونا اصلا اینجور نیستن.نگاهچشون به ز ...

اوهوم😔

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
خیلی بدهه واقعا..درکت میکنم نمیشه تحمل کرد 

بخدا انقدر دلم میگیره این روزا ک حد نداره

خواهش میکنم عزیزم ... یاد میگیری عزیزم  تمرین کنی.یکی دوبار اولش سخته ...وقتی بها بهت دادن و ا ...

ایول واقعا

مرسی ک وقت گذاشتی راهنماییم کردی😍🌹

وای من کسی رو که دوسش دارم مشهده کاش مشهدی بودم 

جدی؟

عزززیزم

الان رابطتتون اوکیه؟

خودت کجایی؟