بله .من هم ورزش میرم .هم کار هنری میکنم .هم فیلم میبینم .هم کتاب میخونم .مدام نمیشینم پای گوشیم .قبل از ازدواجمم تو رابطه ی آشنایی با همسرم همین مدلی بودم.
قبلش خیلی افتضاح بودم و خودمم فهمیده بودم پسرهایی که میان با من آشنا بشن ، اولش جذابم ولی کم کم جذابیتم از دست میره....ولی موقع آشنایی با شوهرم نه بلعکس بودم.موقع دیدنش گرم و مهربون بودم .موقعی هم که دور بودیم ، مدام آنلاین و دست به گوشی نبودم.گاهی مثلا دو ساعتی بود پیام داده بود و من از باشگاه میومدم تازه میدیدم و بهش میگفتم من باشگاه بودم...
یه دختره چند روز پیش ها با هم رسیدیم باشگاه...دوست پسرش زنگ زد پیگیری کرد ببینه کجاست.دختره هم گفت باشگاهم و ... پسره ازش خواست بیاد با هم برن بیرون... دختره گفت باشه امروز ورزش نمیکنم !بیا دنبالم بریم...
حالا اگه پسره باشگاه داشت ، عمری میومد .میگفت بذار بعد باشگاه! دخترها کلا کار و زندگی شون را تعطیل میکنند و زندگی حول اون پسر معنی داره براشون و متوجه نمیشن چقدر به مرور بی ارزش میشن.وقتی به عنوان یه دختر لایف استایلت را برای پسری به هم نزنی اتفاقا جذاب تری...من جای این دختره بودم میگفتم : عزیزززم خیلی دلم میخواد ببینمت .یه ساعت دیگه بیا دنبالم بعد از ورزشم.