2777
2789
سخته ولی دیگه من خودمو عادت دادم برا کسی ک دلش برام تنگ نمیشه دلتنگ نمیشم 

بعد چند وقت عادت کردی؟

دوس پسرت بود؟

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چقدرم بزنی به بیخیالی بازم یه چیزی گوشه ی ذهنت بیداره که نمیذاره یادت بره

اره هرکارمیکنم نمیشه لعنت به همچی واقعاخسته شدم دیگه

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
دلتنگی با چسبندگی عاطفی فرق داره ... دلتنگی یعنی من کار و زندگیم مختل نشه ولی برای دیدنش انتظار بکش ...

چجوری ترک کردی؟

برای خودت سرگرمی درست کردی؟

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
آخ من الان سرکارم با خوندن این تاپیک بغض گلومو گرفت چشام پر اشک شد 😢😢😢

عزیزدلم💔

معذرت میخوام ازت

منم دلم یهو گرفتتت

چقدگریههه خسته شدم ازگریه ولش بیخیال گوربابای همچی😟😟😟😟😟

کاش بچه ها ماهایی ک اینجوری هم دردیم،توی ی شهر بودیم و با هم برای خودمون برنامه میریختیم میرفتیم دور دور،بیخیال مردا😂

همونی که رفته باورم نمیشه دیگه نیس 😭😭😭😭

من ۳ ساله درگیر این حس هستم

تا پارسال نامزد قبلیم ک یهو همه چی تموم شد

نمیدونم درکمال ناباوری دیدم از آویزون بودن دراومدم نگم برات ک من چقد بدبخت بودم دعوا می‌کرد مقصر صدد ...

وای چ خوب

خوشحالم برت🙂🙂🙂

ان شالله همیشه همین حس برات بمونه

هر چقدرم بزنی به بیخیالی بازم یه چیزی گوشه ی ذهنت بیداره که نمیذاره یادت بره

اووووف آرهههه

جاهایی ک باهاش رفتی،خاطرات خوب و....

تقریبا ۶ماه نه شوهرم بود جدا زندگی میکنم ۶ماهه دیکه ذره ای برام مهم نیس 

💔💔💔💔

چجوری ترک کردی؟ برای خودت سرگرمی درست کردی؟

بله .من هم ورزش میرم .هم کار هنری میکنم .هم فیلم میبینم .هم کتاب میخونم .مدام نمیشینم پای گوشیم .قبل از ازدواجمم تو رابطه ی آشنایی با همسرم همین مدلی بودم.

قبلش خیلی افتضاح بودم و خودمم فهمیده بودم پسرهایی که میان با من آشنا بشن ، اولش جذابم ولی کم کم جذابیتم از دست میره....ولی موقع آشنایی با شوهرم نه بلعکس بودم.موقع دیدنش گرم و مهربون بودم .موقعی هم که دور بودیم ، مدام آنلاین و دست به گوشی نبودم.گاهی مثلا دو ساعتی بود پیام داده بود و من از باشگاه میومدم تازه میدیدم و بهش میگفتم من باشگاه بودم...

یه دختره چند روز پیش ها با هم رسیدیم باشگاه...دوست پسرش زنگ زد پیگیری کرد ببینه کجاست.دختره هم گفت باشگاهم و ... پسره ازش خواست بیاد با هم برن بیرون... دختره گفت باشه امروز ورزش نمیکنم !بیا دنبالم بریم...

حالا اگه پسره باشگاه داشت ، عمری میومد .میگفت بذار بعد باشگاه! دخترها کلا کار و زندگی شون را تعطیل میکنند و زندگی حول اون پسر معنی داره براشون و متوجه نمیشن چقدر به مرور بی ارزش میشن.وقتی به عنوان یه دختر لایف استایلت را برای پسری به هم نزنی اتفاقا جذاب تری...من جای این دختره بودم میگفتم : عزیزززم خیلی دلم میخواد ببینمت .یه ساعت دیگه بیا دنبالم بعد از ورزشم.

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...