2777
2789
عنوان

جنینم در حال سقط

956 بازدید | 64 پست

خونریزی داشتم رفتم دکتر ی حالت پوست یا گوشت رفت الانم ک رفتم همینطور و میدونم سقط شده درد دارم و خوابیدم حالمم خیلی بده روحی نابودم/وقتی کریه میکنم مبگن مگه بچه سالم بود مگه دیده بودیش گریه نکن مثلا مبخان دلداری بدن /این سومین سقط هه(یعنی خدا التماس های مارو دید بچه نمیخاستم اما وقتی داد دیکه بهس وابسته شدم)سابقه سقط داشتید چقدر بعدش باردار شدید قبل بارداری چ کارایی کردید ،؟

عزیزم سقط نداشتم 

متاثر شدم

خدا به دلت ارامش بده 😢😢😢😢😢

بله اونم بچه‌تون بوده هیچ فرقی نداره

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم..  خدا بهت صبر بده هفته چند بودی

والله ب حساب خودم باید ۸ یا ۹ باشم اما سونو گفته بود ۶هفته و ۴روز(کل این دوماه زجر کشیدم هر بار یا لکه بینی یا ترس و دلهره (خیلی ممنونم

عزیزم درکت میکنم بدترین حرف ممکن اینه که بهت بگن:چیزی نبوده کوچیک بوده..

منم ۱۵روزه سقط کردم با کورتاژ هنوزم صدای قلبش تو ذهنمه 

چندشب پیش تخمک گذاری داشتم شوهرم به حرفم نکرد و جلوگیری نکرد اون دوس داره دوباره زود حامله شم دعاکن برامون

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏

هر کاری کنی مردم حرفی دارن برا گفتن..بچه های من شش ماهه به دنیا اومدن و زنده نموندن...مادر شوهرم گفت اونا که اندازه گردویی بودن گریه نداره.اصلا بچه هامو ندیده بود...یا برادر شوهرم گفت اونا که روح نداشتن.

درک ندارن چیکار میشه کرد.خدا به دلت ارامش بده

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

تلخ ترین ثانیه و دقایق و ساعت های زندگیم  سقط  جنین ۳ماهه با کورتاژ 😭😭😭😭😭😭خدا صبرا بده

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال

اخی .درکت میکنم خودم دوتا سقط و یه کورتاژ داشتم خیلی سخته ایشالا به موقعش خدا یه بچه سالم و صالح بهت میده

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

خودتو ناراحت نکن.علت سقطو بررسی کن منم دوتا داشتم اولی دوقلو بود یه پسر یه دختر بعد رفتم دکتر کلی آزمایش دادم تا علتش معلوم شد و برا بار سوم باردار شدم و شکر خدا دخترم صحیح و سالم دنیا اومد

جانا دلم ربوده ای فریبانه !
عزیزم درکت میکنم بدترین حرف ممکن اینه که بهت بگن:چیزی نبوده کوچیک بوده.. منم ۱۵روزه سقط کردم هنوزم ...

خیلی مراقب باش 

حداقل ۳ ماه باید پیشگیری کنی تا بدنت جای خودشو بگیره

چطور اینقدر زود اقدام کردی

بدنتو تقویت کن و یه فرصت بخودت بده که خدایی نکرده دوباره تکرار نشه

خودتو ناراحت نکن.علت سقطو بررسی کن منم دوتا داشتم اولی دوقلو بود یه پسر یه دختر بعد رفتم دکتر کلی آز ...

من قبلا بخاطر فشار و مشکلات زیاد خانواده همسرم باهام ازبس زجرم دادن مجبور ب سقط شام تو هفته سوم چون فکر مبکردم اونا باعث طلاقمون میشن/این نمیدونم دیروز ی پیاده روی داشتم افتادم ب خونریزی