2777
2789

بچه ها من حدودا سه ساله دارم قرص اعصاب مصرف میکنم

هالو پریدول

زینبوترین

دپریلکس

سیتولپرام

بخاطر وسواس فکری افسردگی از کل زندگیم افتادم زندگیم داره میپاچه تا صبح بیدارم تا ۴بعد از ظهر خوابم دوباره بیدار میشم باز میخوابم بعد بچه ها انگار سیب زمینی شدم نسبت به هر چیزی بی تفاوتم بچه ها من هیچوقت هیچوقت هیچوقت از وقتی قرص میخورم به هیچ عنوان ارضا نمیشم به هر طریقییییییییییی بغل بهم آرامش نمیده انگار یه آدم مردم چیکار کنم دکترم میرم هی دوز دارو رو میبره بالا از زندگی هیچ لذتی نمیبرم نامزدم دیگه کلافه شده :))))

کار بری دست دو نفره♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راهش ریشه یابی کردن مشکلتونه اول ببینیدچرا افسردگی یا غیره دارید دوما داروگیاهی هست اسطخدوس سنبل الط ...

یه بار قطع کردم خیلی خوب بودم اولش سخت بود ولی بازم رفتم سراغش کلا زندگیم نابود شده

کار بری دست دو نفره♥️

یسری اگاهی ها هست کمک میکنه تغییر درونی کنید

سایت گروه تحقیقاتی عباسمنش واردبشید

از گوگل

قسمت دانلودها

بخش ارامش درپرتواگاهی

قسمت توحیدعملی

اجرای توحیددرعمل

دوما

اگر نمازبخونید خیلی ارامش بخشه

کاشت ناخن و ..

هم باعث میشه غسل و وضو هاتون درست نباشه

خوداینها باعث میشه که

اشفته و مضطرب باشید

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

الان فهمیدم چرا اینطوری شدم💔منم ۲ ماه لورازپام و پروپرانول میخورم باعث و بانیشم مادرشوهرم که ایشالا ...

نخورین تورو خدا هیچی بهتر نمیشه عوارض داره من دیگه واقعا زندگی نمیکنم یه مرده متحرکم

کار بری دست دو نفره♥️

عزیزم منم دو دوره است آسنترا میخورم من اضطراب و وسواس فکری داشتم .خودت هم باید به خودت کمک کنی .من الان زورکی میرم ورزش یا کارهای خونه رو میکنم ولی انجام میدم چون حالم برام مهمه.بعد هم فرص به تنهایی جوابگو نیست باید خودت هم رو خودت کار کنی .من وفتی قرص میخورم انگار نه انگار اتفاقی افتاده زندگی روتین رو میکنم

یسری اگاهی ها هست کمک میکنه تغییر درونی کنیدسایت گروه تحقیقاتی عباسمنش واردبشیداز گوگلقسمت دانلودهاب ...

نماز میخوندم ولی خیلی وقته حتی حال نماز خوندنم ندارم حال یه ظرف شستن ندارم

کار بری دست دو نفره♥️