2777
2789
عنوان

در حال حاضر چه آرزویی برای خانواده تون دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 31 پست
چطوریه که همه از خانوادشون بدشون میاد یا دست کم براشون مهم نیستمن خانوادم برام همه زندگیمه پدر و ماد ...

منم مثل تو با اینکه مشکلات داریم باهم گاهی تنش بوده گاهی اختلاف نظر اما باز با دنیا عوضشون نمیکنم و بعضی وقتا فکرشو میکنم دور از جون اگر چیزیشون شد من دیگه امیدی به زندگی ندارم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل تو با اینکه مشکلات داریم باهم گاهی تنش بوده گاهی اختلاف نظر اما باز با دنیا عوضشون نمیکنم و ...

امیدوارم بهترینا برات و برا خونوادت رقم بخوره

باور کن در کل تا حالا هیچ تنشی بینمون نبوده

خدایا شکرت

مادر مثل عمر آدمی هست ، دوبار داده نمیشه

امیدوارم بهترینا برات و برا خونوادت رقم بخوره باور کن در کل تا حالا هیچ تنشی بینمون نبوده خدایا شکرت

خدا رو شکر .من چند باری بحث داشتم با مادرم یا قهر کردیم ولی باز دیدم بجز اون هیچکیو ندارم

تازه متاهل هم هستم .مادر نباشه برا ادم پس میخواد مادرشوهر مادری کنه!!!

از وقتی هم بچخ دار شدم قدرشو بیشتر میدونم شاید مجردیام کمتر دوسشون داشتم

مادرمدرهامون هم بلاخره اشتباهاتی داشتن قدیس نبودن ما باید ببخشبم

همونطور که ما برا بجه هامون سعیمون رو میکنیم ولی قطعا اشتباهاتی خواهیم داشت

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خدا رو شکر .من چند باری بحث داشتم با مادرم یا قهر کردیم ولی باز دیدم بجز اون هیچکیو ندارم تازه متاهل ...

واقعا درسته

مادر نه تکرار میشه نه تکراری

ولی هیچ توجه کردی بعضی کاربرای اینجا تاپیک میزنن از مادرشون متنفرن؟

مادر مثل عمر آدمی هست ، دوبار داده نمیشه

بابام ۷۲ سالشهمامانم ۶۸ سالشهخودم ۳۷ سالمه اره مجردم البته قبلا شیرینی خورده بودم بهم خورده

پدر پیری داری و مشخصه ابت باهاش توی جوب نمیره

بلاخره با این سنو سالش مغزشم مثل بدنش ناتوان و ضعیف شده اما دلیل نمیشه ارزوی مردن کنی که قشنگم

واقعا درسته مادر نه تکرار میشه نه تکراریولی هیچ توجه کردی بعضی کاربرای اینجا تاپیک میزنن از مادرشون ...

کافیه اخبار حوادث سرچ کنی مادر قاتل پدر قاتل

هی تو مغزمون کردند مادر پدر مقدس اند

پدر پیری داری و مشخصه ابت باهاش توی جوب نمیرهبلاخره با این سنو سالش مغزشم مثل بدنش ناتوان و ضعیف شده ...

چه میدونی چه شرایط بدی هستم متاسفانه آدمیزاد تا در شرایط کسی نباشه نمیتونه حس کنه دق کردن چیه

منم مثل تو با اینکه مشکلات داریم باهم گاهی تنش بوده گاهی اختلاف نظر اما باز با دنیا عوضشون نمیکنم و ...

برعکس من

انقدر مادر پدرم بهم ظلم کردند که آرزومه دیگه نبینمشون

تو ذهنت خیالپردازی کن از دشمن بدذات که چه میکنه اون مادر پدر منه

چطوریه که همه از خانوادشون بدشون میاد یا دست کم براشون مهم نیستمن خانوادم برام همه زندگیمه پدر و ماد ...

گفتی جامعه داره به کجا کشیده میشه!!!

عزیزم این فرزندانی که از خانواده شون بیزارند فقط ببین چقدر زخم های عمیق ازشون خوردند که برای رهایی از عذاب آرزوی ندیدن ابدی خونواده شونو دارند

بدتر اینکه مادر پدر آدم همون ادم۶سالهلی دور باشند ابزار پشیمانی نکنند و تکرار ظلم کنند

خدا کمکمون کنە بدهیامونو بدیم😢

خیلی بدهکاریم...

مامان بابام صاحب خونە بشن😢خیلی وقتە اجارە نشینیم خیلیییی وقتە...دیگە بسە بخدا😢

خواهرامخوشبخت بشن

داداشم موفق وخوشبخت بشە،خوشحالیشو ببینم