2777
2789
عنوان

جنینم در حال سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 64 پست

الهی

من پارسال ۲ ماهه تو خونه سقط کردم و ده شب تا ۵ صبح درد و خونریزی داشتم.بعد ۶ ماه باردار شدم و بچه ۶ ماهمو با زایمان زودرس از دست دادم‌رحمم باز شده بود..حالا بارداری بعدی باید سرکلاژ بشم‌‌..توکل به خدا دوباره میشی..نمیگم غصه نداره خیلی خیلی خیلی غصه داره ولی باید بگذرونیم.  

آبان  اومد ولی بدون دخترم😢 برای اینکه ابان باردار باشم یه صلوات میفرستین؟ممنونم.ایشالله همتون حاجت روا بشین💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی مراقب باش  حداقل ۳ ماه باید پیشگیری کنی تا بدنت جای خودشو بگیره چطور اینقدر زود اقدام کر ...

دوسالو نیم از سقط قبلم گذشت این بچه ناخواسته بود /بچه نمیخاستم اما الان ک سقط شد شوهرم خیلی ناراحته میخوام بچه دار بشم اگر خدا بده

والله ب حساب خودم باید ۸ یا ۹ باشم اما سونو گفته بود ۶هفته و ۴روز(کل این دوماه زجر کشیدم هر بار یا ل ...

چون ۳بار تکرار شده باید پیگیری کنی

و فعلا اقدام نکن تا بدنت جای خودشو بگیره

ایشالا خدا بهت تو زمانی ک صلاحته فرزند سالم و صالح عطا کنه

استارتر منم تازه سقط کردم جنین تو هفته هفتم قلبش از کار افتاده بود و رشدش متوقف شده بود ولی من خبر نداشتم نمیدونستم هفته دهم بودم که لک دیدم شب ساعت ۱۱ بود با شوهرم رفتیم بیمارستان اورژانسی سونو شدم برگه رو گرفتم بردم پیش ماما گفت برو خونه خود به خود میفته که افتاد وقتی افتاد اندازه یه لیمو ترش بود. 

خـــدا هسـت... 
خیلی مراقب باش  حداقل ۳ ماه باید پیشگیری کنی تا بدنت جای خودشو بگیره چطور اینقدر زود اقدام کر ...

بحرفم نمیکنه میگه ایندفه سالمه بدنت آمادگی داره😢

خودش سالمه منم از بعد سقط خودمو کامل به گرمی بستم

میترسم نه بیارم وسط ی وقت طوری نشه با خودم میگم اگه سالم دنیا میاد خدا بهم میبخشه وگرنه هیچی

من بعد دوسال باردار شدم کل مشهدم خبردار شدن😭😭😭😭

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
دوسالو نیم از سقط قبلم گذشت این بچه ناخواسته بود /بچه نمیخاستم اما الان ک سقط شد شوهرم خیلی ناراحته ...

قبلش میگن حداقل دوماه سویق گندم و جو باید خورد تا بدن قوی بشه

هم‌مرد باید بخوره هم زن

استارتر منم تازه سقط کردم جنین تو هفته هفتم قلبش از کار افتاده بود و رشدش متوقف شده بود ولی من خبر ن ...

وایییی مث من😭😭

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
من قبلا بخاطر فشار و مشکلات زیاد خانواده همسرم باهام ازبس زجرم دادن مجبور ب سقط شام تو هفته سوم چون ...

منم اولی با شوهرم دعوام شد و بخاطر فشارهای عصبی و بلندکردن وسایل سنگین سقط شد. اول سعی کن ارامش خودتو به دست بیاری خودتو تقویت کنی و بعد اقدام کنی ان شاءالله ایندفه نتیجه میکیری

جانا دلم ربوده ای فریبانه !
استارتر منم تازه سقط کردم جنین تو هفته هفتم قلبش از کار افتاده بود و رشدش متوقف شده بود ولی من خبر ن ...

من ب حالت تیکه تیکه داره میاد هنوز سونو نرفتم اما میدونم سقط شده دردم دارم دکترم گفت داره سقط میشه  امروز سونو نبود و فردا گفتن سنبه /کی قصد اقدام داری ؟باهاش کنار اومدی