خونریزی داشتم رفتم دکتر ی حالت پوست یا گوشت رفت الانم ک رفتم همینطور و میدونم سقط شده درد دارم و خوابیدم حالمم خیلی بده روحی نابودم/وقتی کریه میکنم مبگن مگه بچه سالم بود مگه دیده بودیش گریه نکن مثلا مبخان دلداری بدن /این سومین سقط هه(یعنی خدا التماس های مارو دید بچه نمیخاستم اما وقتی داد دیکه بهس وابسته شدم)سابقه سقط داشتید چقدر بعدش باردار شدید قبل بارداری چ کارایی کردید ،؟
من پارسال ۲ ماهه تو خونه سقط کردم و ده شب تا ۵ صبح درد و خونریزی داشتم.بعد ۶ ماه باردار شدم و بچه ۶ ماهمو با زایمان زودرس از دست دادمرحمم باز شده بود..حالا بارداری بعدی باید سرکلاژ بشم..توکل به خدا دوباره میشی..نمیگم غصه نداره خیلی خیلی خیلی غصه داره ولی باید بگذرونیم.
آبان اومد ولی بدون دخترم😢 برای اینکه ابان باردار باشم یه صلوات میفرستین؟ممنونم.ایشالله همتون حاجت روا بشین💞
استارتر منم تازه سقط کردم جنین تو هفته هفتم قلبش از کار افتاده بود و رشدش متوقف شده بود ولی من خبر نداشتم نمیدونستم هفته دهم بودم که لک دیدم شب ساعت ۱۱ بود با شوهرم رفتیم بیمارستان اورژانسی سونو شدم برگه رو گرفتم بردم پیش ماما گفت برو خونه خود به خود میفته که افتاد وقتی افتاد اندازه یه لیمو ترش بود.
من قبلا بخاطر فشار و مشکلات زیاد خانواده همسرم باهام ازبس زجرم دادن مجبور ب سقط شام تو هفته سوم چون ...
منم اولی با شوهرم دعوام شد و بخاطر فشارهای عصبی و بلندکردن وسایل سنگین سقط شد. اول سعی کن ارامش خودتو به دست بیاری خودتو تقویت کنی و بعد اقدام کنی ان شاءالله ایندفه نتیجه میکیری
استارتر منم تازه سقط کردم جنین تو هفته هفتم قلبش از کار افتاده بود و رشدش متوقف شده بود ولی من خبر ن ...
من ب حالت تیکه تیکه داره میاد هنوز سونو نرفتم اما میدونم سقط شده دردم دارم دکترم گفت داره سقط میشه امروز سونو نبود و فردا گفتن سنبه /کی قصد اقدام داری ؟باهاش کنار اومدی