2777
2789
عنوان

جنینم در حال سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 64 پست
بحرفم نمیکنه میگه ایندفه سالمه بدنت آمادگی داره😢 خودش سالمه منم از بعد سقط خودمو کامل به گرمی بستم ...

عزیزمتوکلت به خدا

ولی تو این مدت ۱۵ روزه خیلی واسه اقدام زوده

ایشالا هرچی خیره براتون پیش بیاد

شما و همسرتون سویق حتمااا بخورید ایشالا مشکلی پیش نمیا

منم اولی با شوهرم دعوام شد و بخاطر فشارهای عصبی و بلندکردن وسایل سنگین سقط شد. اول سعی کن ارامش خودت ...

نمیدونم دلم میخاد جداشم و برم یجادوراز همه تنها باشم دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایییی مث من😭😭

استارتر رفتم پیش دکترم بهم گفت اصلا ناراحت نباش مصلحت خدا بوده علت ایست قلبی رو گفت میتونه ژنتیکی باشه یعنی ۸۰ درصد ژنتیکی ۲۰ درصدش هم بخاطر ضربه به شکم بلند کردن وسایل سنگین و... 

بهم گفت دو ماه بعدش میتونی اقدام کنی😍

خـــدا هسـت... 
عزیزمتوکلت به خدا ولی تو این مدت ۱۵ روزه خیلی واسه اقدام زوده ایشالا هرچی خیره براتون پیش بیاد شم ...

منکه پاک خل شدم نمیدونم چه اتفاقی برام میفته امیدوارم فقط خوشحال کننده باشه

میدونم خیلی زوده ،خراب این گوگل زد بارداری بعد سقط دید نوشته بدن آمادگی بیشتری داره پاشو کرد تو ی کفش بدون جلوگیری

سویق باشه از عطاری بگیرم

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
بعدش بچه دار شدی؟ممنونم

عزیز جنینت این سری دفع شد ببرش ازمایشگاه علت سقطات مشخص بشه.

خدا ب داد من برسه که جنینم بزرگه و احتمالا باید سقط شه.

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
استارتر رفتم پیش دکترم بهم گفت اصلا ناراحت نباش مصلحت خدا بوده علت ایست قلبی رو گفت میتونه ژنتیکی با ...

به من گفت سه ماه😕

برگه نمونه رو بردم گفت چیز خاصی ننوشته

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
عزیز جنینت این سری دفع شد ببرش ازمایشگاه علت سقطات مشخص بشه. خدا ب داد من برسه که جنینم بزرگه و احت ...

اخه حالت تیکه تیکه شد خربار رفتم دسشویی یا رو پد بود نشد البته هنوز هست احتمالا

به من گفت سه ماه😕 برگه نمونه رو بردم گفت چیز خاصی ننوشته

من قراره آی یو آی شم.  چون یه سال تو اقدام بودم و سخت باردار شدم. 

میترسم بازم طول بکشه. دکترم میگه وضعت خوبه آی یو آی جواب میده

من مشکلم تنبلی تخمدانه 😢

خـــدا هسـت...