2777
2789

سلام بچه ها. پلوپز فلر خریدم راهنماشو گم کروم. میشه بیاین بهم بگین دقیق چجوری توش برنج دم میدین؟لز کدوم ایتما استفاده میکنین؟و چند دقه ای اماده میشه؟

توی اینترنت سرچ کنید دفترچه ش رو پیدا کنید 

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی اینترنت سرچ کنید دفترچه ش رو پیدا کنید 

سرچ کردم بنظرم کلی گفته من با جزئیات میخوام بدونم م فکر میکنم تحربه ی کسی که استفاده کرده بیشتر و سریعتر از نت بتونه کمکم کنه 

مال من فلر نیست، با دکمه سمت چپ بالا روشن میشه، با دکمه سمت راست بالا هم میشه حالت رو عوض کرد و روی پخت دلخواه گذاشت، برنج قهوه ای، برنج سفید (pearl) crust برنج با تهدیگ

بقیه ش هم کیک و سوپ و پیتزا و ماست و خورشت و...

مال من تایم هم خودش پیش فرض داره، گه بخوام زیاد کنم با دکمه سمت راست، پایین

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

عزیزم مال منم فلره فقط کمی فرق داره ورژن قدیمیشه...من برنج که ریختم یه منو داره توش ته دیگ داره و ماست و کیک...من میزارم رو ته دیگ بعد استارت میزنم...گهگاهی هم بهش سر میزنم و همش میزنم تا آبش تموم بشه بره واسه دم کشیدن...تقریبا یک ساعت و ربع تا نیم از وقتی آبش تموم میشه طول می‌کشه بعد اتومات می‌ره رو گرم نگهداشتن...بعدشم پایان میزنی و تموم..‌

عزیزم مال منم فلره فقط کمی فرق داره ورژن قدیمیشه...من برنج که ریختم یه منو داره توش ته دیگ داره و ما ...

پس  با این حساب برنج رو نمیتونم توی ربع ساعت یا نهایتا نیم ساعت اماده کنم؟با قابلمه فرقی نداره؟

پس  با این حساب برنج رو نمیتونم توی ربع ساعت یا نهایتا نیم ساعت اماده کنم؟با قابلمه فرقی نداره؟

یعنی فکر کنی زودتر بشه....؟نه فکر نکنم البته باز به مقدار برنجتم بستگی داره ولی خب کی دو سه تا پیمونه برنج می‌ریزه تو پلوپز...؟!البته واسه ته دیگ اینطوریه اگه ته دیگ نخوای میتونی زودتر برداری ولی نهایتا نیم ساعت زودتر...باز چهل دقیقه تا یه ساعت زمان میخواد واسه دم کشیدن...بازم عزیزم باید امتحان کنی تا دستت بیاد...