2777
2789
عنوان

شوهرم چرا اینجوری میکنه

528 بازدید | 12 پست

اصلا انگار دلش نمیخواد با من جایی بره ی ساله ازدواج کردیم جز خونه پدرش هیچ جا منو نبرده ،میرم بیرون زوج هارو میبینم ک دست تو دست قدم میزنن حسودیم میشه ،انگار دلش میخواد به همه بفهمونه تنها و مجرده

اخه من چیکار کنم😭😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واه چ بی ادبه 

خب ببین شاید از تیپت یا یه چیز تو ارایشت یا ظاهرت نازاضیه درستش کن عزیزم

باهاش حرف بزن عزیزم

میدانم که خدا مرا میبیند و به زودی حاجت دلم را براورده میکند .. آمین 

من هر موقع رژ بزنم برم میگردونه خونه یا مجبورم میکنه پاک کنم روی مرتب بودن خیلی حساسه اگه یکم ژولیده باشم یا نمیره بیرون یا انقد تو راه قیافه میگیره که به غلط کردن بیافتم

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂
خسیسه  ولی مگه من دل ندارم؟

خب دیگه نکتش همینه . تو دل داری اما اون دوست نداره پولی ازش خرج بشه حتی به قیمت دل شکسته شدن همسرش چون ادم خسیس تو همه چی خسیسه حتی ابراز احساساتش و با خودش میگه اون باید سازگار شه.

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه

من خودم نامزدم خسیس بود و سر هر چیزی جنگ داشتیم سر کوچیک ترین چیز که واسم بخره جنگ داشتبم و بعد نمیگفت خودش خسیسه ها به من میگفت تو مادی هستی وگرنه نباید انتظار از من داشته باشی و اینا واست مهم باشه ، یعنی انتظار داشت من سازگار شم چون خودش در خودش نیازی به تغییر نمیدید حالا شما هم یا باید بجنگی با شوهرت یا اینکه کوتاه بیای و بسازی

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه