2777
2789
عنوان

شیر نخوردن نوزاد

4005 بازدید | 39 پست

سلام خانما دختر من ۲ و نیم ماهشه الان یک هفته س درست حسابی شیر نمیخوره همین ک میخابونم بهش شیر بدم جیغ میزنه پاهاشو فشار میده انگار ک میخواد بلند بشه ممکنه رفلاکس داشته باشه?دکترم برم گفت دهنشم پنیرک زده گوششم عفونت داره بخاطر ایناست ک نمیتوته شیر بخوره یا رفلاکس?

بچه گوش اش درد کنه نمیتونه مک بزنه راحت

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنیرک همون برفک هست؟ اگه آره، مال همونو هست چون میگن اذیته و نمیخوره.

اره همونه دکتر بهش دارو داده بود ی هفته بود کم و بیش بهتر میخورد ولی از دیروز بازم نمیخوره نمیدونم دیگه از کدومشه ک اذیت میشه نمیخوره

اره همونه دکتر بهش دارو داده بود ی هفته بود کم و بیش بهتر میخورد ولی از دیروز بازم نمیخوره نمیدونم د ...

هر دوش باعث شیر نخوردن میشه. خوب که بشه دوباره میخوره.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊