2777
2789
اگ انقد خوشبخت بود نه وقت داشت برای شوآف .ن نیازی داشت

واقعا به نظرم خوشبخت بود 

حالا من خوشم نمیاد بلاگر شم 

ولی دلم میخواد کل دنیارو بگردم 

شوهرمم اونجوری برام خرج کنه 

خودمم اونجوری عروسک خوش‌تیپی باشم

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا به نظرم خوشبخت بود حالا من خوشم نمیاد بلاگر شم ولی دلم میخواد کل دنیارو بگردم شوهرمم اونجوری ب ...

انشالله عزیزم 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

من به شرایطش حسودی کردم خیلی مرفه بود موهام بلند موج دار من میییخوام

عزیزم نمیدونم چن سالته ولی حواست باشه اینستاگرام روت تاثیر نذاره .همممه ی این بلاگرای خوشکل کل روز دارن از لوازم ارایش و بوتاکس و هززاررر چیز استفاده میکنن اخرشم با فیل.تر و دوربین ایفون و اینا خودشونو ب اشتراک میذارن .  من  مجرد بودم خیلی فعال بودم تو عکاسی و روزمرگی ک مجازی و اینا . خیلیم قشنگم‌. الان انقد با همسرم تفریح میرم  مسافرت و اینا ، ن وقت میکنم عکس بگیرم ،ن استوری کنم .اصن میگم چ نیازیه حالا ب اشتراک بذارم دو نفر بگن خوشبحالش .حواست باشه اگ افتادی تو این تله دیگ نمیتونی در بیای

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️