2777
2789
عنوان

شیر نخوردن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4005 بازدید | 39 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن بالا نمیاره روی زبونش کاملا سفیده

خب اون برفك نيست، دوست خوشگلم ني ني اولته؟😍 اكثر شيرخوار ها روي زبونشون سفيده بخاطر شير، اول اينكه آره بخاطر گوشش ممكنه باشه، بخاطر كوليك هم ممكنه باشه ميگي پاش و فشار ميده، دمر بذارش روي دستت  پشتش و آروم از بالا به پايين بمال ببين آروم تر ميشه؟ براي رفلاكس هم فعلا بعد شير يه ذره شيب دار بخوابونش 

به نظر من دلایلش یکی عفونت گوش برفک دهان و رفلاکس هست از بچه من یکبار بخاطر برفک بود چهارماهگی نمبخورد یکبتر شس ماهگی بخاطر رفلاکس ولی برای رفلاکس زودا الان ۴ یا ۵ ماهگی رفلاکس باعث امتناع از شیر میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

اره همونه دکتر بهش دارو داده بود ی هفته بود کم و بیش بهتر میخورد ولی از دیروز بازم نمیخوره نمیدونم د ...

رفلاکس بچه حالت کمونی میگیره خودشو جیغ میزنه نمیتونه بخوره دهنشو مزه مزه میکنه انگاری داره آدامس میجوه یا اینکه یکی دوتا مک میزنه ول میکنه دوباره یکی دوتا ....گهگاه صورتش حالت ترش شدن بخودش میگیره وسط خواب یهویی بیدار میشه جیغ میزنه

این علائمو داره اره وسط خواب جیغ نمیزنه

خب دیگه رفلاکسه دخترمن دوهفته شیر نمیخورد با قطره چکون شیرش میدادم هیجکسم نمیدونس مشکلش رو یکی دوتا علایم داشته باشه کافیه رفلاکس دومدل هس پنهان و اشکار یه دکتر ببرش حتما خیلی گناه دارن دخترخودم دارو میخوره چن روز دیگه ۶ ماهه میشه

خب دیگه رفلاکسه دخترمن دوهفته شیر نمیخورد با قطره چکون شیرش میدادم هیجکسم نمیدونس مشکلش رو یکی دوتا ...

دکتر بردم رانیتیدین بهش داد نمیدونم دیگه خوبه یا ن?.الان شیر خودتو میدی

دکتر بردم رانیتیدین بهش داد نمیدونم دیگه خوبه یا ن?.الان شیر خودتو میدی

ن شیرخشک ببلاک ای آر شیرخودم کمه چون بستری شد و اینا منم شاعلم کم‌کم کم شد الان دیگه غذا میدم بهش کم کم