2777
2789

من چند نمونه افرادی دیدم که نه اندام دارن، و نه زیبایی، حتی بعضا تحصیلات و شغلم ندارن. همه شوهرها از دم تحصیلکرده و شغل خوب و خوشگل بهترین زندگی و.... 

ولی  آدم زیبا و خوش اندام هم دیدم شوهره عین سمندون، بد ترکیب، بیکار، دست بزن و... 

خیلی از دخترا رو تو اینترنت میبینم بخودشون فشار مالی و جسمی میارن که مثلا ایده آل بشن ولی فقط میتونن برای دل خودشون خوب باشن و ارزش دیگه ای نداره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین متوجه منظورتون شدم اما چرا داری این موضوع بلد می‌کنی ما برای جنس مخالف به هیکل و زیبایی مون اهمیت می دیم 

روتین سالم باشگاه ، لایف استایل مناسب ، روتین پوستی واقعا برای خود آدم طراوت حس خوب میاره

کسی که همه تمرکزش روی ظاهره معمولا دیگه خیلی نمی تونه روی شخصیتش کار کنه و اصل کاری شخصیت و منش و رفتار انسانه 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
ببین متوجه منظورتون شدم اما چرا داری این موضوع بلد می‌کنی ما برای جنس مخالف به هیکل و زیبایی مون اهم ...

خب اغلب برای دیده شدن تلاش میکنن، تعداد کمی برای سلامتی و حال خوب خودشون هست. طرف بمحض اینکه چهار تا کار زیبایی انجام میده یه اینترنت رایگان جلو دستشه و بلاگری رو شروع میکنه

فک نمیکنم دیگه تو این دوره زن هم زشت باشه هم بدون شغل و همه چی و حتی اندامم نداشته باشه .. اونوقت یه مرد خوشکل و پولدار بگیردش ! معیار خانوما پوله معیار آقایونم زیبایی و اندام !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
ببین متوجه منظورتون شدم اما چرا داری این موضوع بلد می‌کنی ما برای جنس مخالف به هیکل و زیبایی مون اهم ...

اینایی که شما گفتین عالیه عزیزم ولی بنظرم منظور اسی بیشتر عمل های زیبایی بود و اینکه میرن هزار جور تزریق ژل و اینا انجام میدن

کسی که همه تمرکزش روی ظاهره معمولا دیگه خیلی نمی تونه روی شخصیتش کار کنه و اصل کاری شخصیت و منش و رف ...

آره و مردم اینو سریع متوجه میشن، مخصوصا برای دختری که تو موقعیت ازدواجه 

زن یکی از فامیلامون نه تحصیلات درست و حسابی داشت و نه پول و نه زیبایی ولی الان بعد 20 سال زندگیشون همه زیبایی ها رو داره اخلاقش هم بهتر شده چون اوایل خودشو گم کرده بود ....این مورد برعکس بقیه بود 

خب اغلب برای دیده شدن تلاش میکنن، تعداد کمی برای سلامتی و حال خوب خودشون هست. طرف بمحض اینکه چهار تا ...

ببین کلا مجازی بگذار کنار خیلی وقته فهمیدم این افراد بشدت دارند ظاهری زندگی میکنند و فضایی شده برای جلوه دادن دروغ 

من بین همکار های خانمم و خانواده ام میبینم که رسیدگی به ظاهر و بهداشت فردی بشدت مهم شده 

من پرستارم و واقعا نیاز به ظاهر زیبا ،  و رعایت خیلی از روتین ها دارم 

متاهلم و می‌دونم مرد ذاتا زیبایی دوست داره و تو برای حال خوب خونه و بهتر شدن رابطه نیاز داری به خودت برسی 

الگو ات این روانشناسی ها زرد نباشه 

اینایی که شما گفتین عالیه عزیزم ولی بنظرم منظور اسی بیشتر عمل های زیبایی بود و اینکه میرن هزار جور ت ...

منم متوجه شدم قربونت 

من هم میگم برچسب نزنیم که فلان شخصی عیب خاصی داری مثلا قوز بینی داره یا لب بالایی اش متقارن نیست عمل زیبایی کنه که اعتماد به نفس اش بیشتر بشه خیلی خوبه 

ما خانم ها نباید این کار ها برچسب گذاری کنیم که برای جلب توجه 

در هر کاری افراط تفریط درست نیست تعادل نیاز