دخترم تا وقتی که کلاس هفتم بره یه دختر محجبه ونمازخون بود ،ساق دست ،زیر مقنعه مینداخت ،،،،نمازش رو خوب میخوند ،،،ولی وارد هفتم که شد یواش یواش عوض شد ،موهاش رو بیرون گذاشت ،،از این شلوارهای قدکوتاه پوشید ،،خودم با حجاب هستم ومتقد به دین ،اصلا فکر نمیکردم اینطوری بشه ،،چون اصلا زورش نکرده بودم ،،خودش با حجابی رو دوست داشت ،،،دخترم یه رفتاربدی داره گیربدی بهش بدتر میکنه ،زورش بکنی دروغ میگه ،،مخفی کاری میکنه ،،برای همین کاریش نداشتیم ،امروزم متوجه شدم نماز نمیخونه ۱۴ سالش هست چیکارکنم ،
خودم میدونم دوست خیلی تاثیر میذاره ولی آخه اوایل دوستش هم مثله خودش محجبه بود ،اونم عوض شد ،،،مدیر مدرسشون خیلی حجاب رو دوست داره خودش با حجابه نمیدونم چی شد ،
من نمیتونم بگم شما چیکار کنید ولی میتونم بگم خودم بودم چیکار میکردم
به نظر من بهش گیر نده چون تو این سن فقط نتیجه عکس میبینی و بدتر کنارش هزارتا کار دیگه میکنه بهت نمیگه در صورتی که ازادش بزاری بهت اعتماد میکنه و قایم نمیکنه
یه تجربه برا بچه های پیش دبستان .من خودم وقتی بچه هام کوچیک بودن و ادای نماز رو در ݥی آوردن و مثلا نماز میخوندند.زیر سجده براشون شکلات میگذاشتم .و میگفتم فرشته ها آوردن برات.خیلی تاثیر داره.تو بزرگیشون