2777
2789
عنوان

دخترم نماز نمیخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 8846 بازدید | 74 پست

من یه همکلاسی داشتم تو دانشگاهم حتی پشت لب و ابروهاشو برنداشته بود فوق العاده خانواده سخت گیری داشت

نمازش اول وقت فراموش نمیشد اما تحت تاثیر محیط قرار گرفت سال دوم دانشگاه از اون ور بوم افتاد دوتا دوتا دوس پسر آرایش لاک مو میزاشت بیرون خودش میگفت نزدیک خونه میشه ارایششو پاک میکنه

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم آره واقعا به درد نمیخوره نمازی که به خاطر من خونده بشه ،ولی موندم چرا بچم عوض شد یهو...

خب واقعا دهه به دهه خیلی چیزا تغییر میکنه خودمونم با مادرامون خیلی فرق داریم .مخصوصا که الان سنشم حساسه خیلی بهش گیر نده که ازت فراری نشه رو بیاره به دوستاشو بقیه هیشکی خانواده نمیشه 

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .
یهو چطوری یه جوری میگید یهو عوض شد انگار نه انگار که مادرشین

کم کم دیگه ،یه بار موهاش رو بیرون گذاشت ،یه بار مانتوش رو کوتاه کرد ،یه بار شلوارش رو ،،،،از اول گفتم تو همیشه خوشگلی دخترم ،،تو اینطوری باحجابم خوشگلی ،،،ولی باباش گفت بزار هرکاری دوست داره بکنه اونقدر پیشش گفت هرچی بخوای میخرم ،هرطو دوست داری بپوش ،،الانم نمیتونم جمعش کنم ،مواظب دوستاش بودم ولی دوستاشم تغییر کردن ،،کلا زیر و رو شد 

خب واقعا دهه به دهه خیلی چیزا تغییر میکنه خودمونم با مادرامون خیلی فرق داریم .مخصوصا که الان سنشم حس ...

به خاطر همین گیر ندادیم اصلا گفتیم بزار هر کاری میکنه جلوی خودمون بکنه 

میدونم آره واقعا به درد نمیخوره نمازی که به خاطر من خونده بشه ،ولی موندم چرا بچم عوض شد یهو...

سعی کن بیشترباهاش وقت بزاری

اگر امکانش هست باهم دوتایی برین پارک یارستوران ..

زمینه ایی نزدیکی ایجاد کنید و غیرمستقیم باسیاست وارد مسئله بشید شاید علت خاصی برای تغییر رفتاراش داره یا دوست جدیدی گرفتن که روشون اثر گذاشته 

یاتوخونه بهش توجه کافی نشده خواسته دیده بشه 

ولیازیک مشاور مجرب کمک بگیر اگر نتونستی علتشو بفهمی 😳

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔

اجبار نكنيد فقط همين

ما تو دانشگاه يكيو داشتيم تا دم در باباش مياورد ميذاشت

اينم از اون ور با يه پسر غيربومي كه اينجا خونه داشت صبغه شده بود

از صبح تا شب خونه اون بود حتي ي بار ازش بچه هم سقط كرد

هروقتم ميپرسيدي ميگفت من مثل فنرم تو خونه بابام زيادي فشار روم وارد ميكنه بيرون از دستش در ميرم ميپرم به ناكجاباد

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
کم کم دیگه ،یه بار موهاش رو بیرون گذاشت ،یه بار مانتوش رو کوتاه کرد ،یه بار شلوارش رو ،،،،از اول گفت ...

چقد گیر میدی منم بودم دین زده میشدم مطمعنم فردا هزارتا کار دیگم میکنه چون مادر خیلی گیری هستی منم خودم نماز میخونم دخترم به هیچی اعتقاد نداره خب هر کسی یجوریه قرار نیس همه طبق میل ما زندگی کنن همین که دخترم دختر خوبیه هبچی پنهون نمیکنه دوست پسر نداره برام کافیه

چقد گیر میدی منم بودم دین زده میشدم مطمعنم فردا هزارتا کار دیگم میکنه چون مادر خیلی گیری هستی منم خو ...

میگم گیر ندادم ،دیگه ،،،،به هیچیش ،هیچی نگفتم ،،همش بهش محبت کردم ،گفتم من همیشه دوست دارم ،،،ولی امروز نمازش ناراحتم کرد ،،اخلاقش خیلی خوبه ،باادب ،متین ،

اجبار نكنيد فقط همين ما تو دانشگاه يكيو داشتيم تا دم در باباش مياورد ميذاشت اينم از اون ور با يه پ ...

دقیقا دختر منم تو دانشگاه یه دوست داشت ک باباش میرفت کشیک میداد بینه کجا میره با کی میره دختره هم دایم تو خونه دوست پسرش بود گوشی ۸ ملیونی خریده بود براش ک اونا خبر نداشتن