2777
2789
عنوان

دخترم نماز نمیخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 8846 بازدید | 74 پست
ببخشید من واقعا این حرفا رو درک نمیکنم  تا وقتی مادر مانتو و شلوار کوتاه نخره که بچه نمیپوشه&n ...

آخه تنها مادر نیست که همسرم بامن همپا نبود ،اون گفت دلش اینطوری میخواد بزار بخره بزار بپوشه ،آپدیت شو ،زمونه عوض شده ولی الان هم گیر میده چرا موهات رو ،چرا ال چرا بل😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل تر از هر اقدام تربيتي به نظرم توسل لازمه. توسل واقعي.بچت رو بسپر به خدا و بعد فاطمه زهراا.حصار غ ...

ممنون دوست عزیزم ،آره باید به خدا وفاطمه زهرا رو بندازم وطلب کنم ،،،بهترین راهه ،،،از خداکمک خواستن ،،،دخترم روز ولادت خانم فاطمه به دنیا اومده ،همیشه میگفت خانم فاطمه مامان دومم هست دوسش دارم ،نمیخوام ناراحت باشه ،،نمیدونم بچم چش شد ،

من تازه دارم دخترموبانمازآشنامیکنم ۷سالشه بابازی بهش میگم یعنی باهم میخوایم بریم مسجدمیادباهم نمازمی ...

دختر من خودش عاشقه نماز بود ،از سن تکلیف زودتر حجاب کردو نماز خوند وروزه اش رو گرفت ،،خدا خودش همه جوونهارو هدایت کنه

ای کاش همه مادر ها مثه شما بودن و نگران بچشون!!!

استارتر عزیز اگه بگم ب حرف بعضی کاربرها ک میگن ولش کن و ازادش بزار گوش نده ناراحت ک نمیشی!؟

بهت قول میدم ازادش بزاری بیشتر ب اون سمت کشش پیدا میکنه!!!! گناه همیشه جذابه!!! همیشه باعث کشش میشه!!!!

شما تا میتونی باید دخترت رو با حرف و نشون دادن یه سری مطلب و فیلم سمت خودت بکشونی!!

اگه بفهمی چرا عوض شده چرا براش گناه کردن قشنگ شده خیلی بهتر میشه! اون موقع دیگه تکلیف روشنه!!!

شاید دلش توجه از سمت دیگران میخواد!! شاید چون دیده وقتی با حجابه کسی بهش توجهی نکرده ولی وقتی بی حجاب شده حواس ها بهش جمع شده باعث شده دیگه حجاب رو بزاره کنار!!!

واسه نماز هم سعی کنین فلسفه نماز خوندن رو بهش بگید!!

۱۴ سال سن کمی نیس! میتونه خوب رو از بد تشخیص بده!

ان شاءالله حضرت زهرا(س) کمکت کنه😘😘😘

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

بزا با عقاید خودش زندگی کنع

زندگي هيچكسي به شماها ربط ندارع سرتون از زندگي هم بكشيد بيرون                                                    خداوند   سر را افريد يا روي گردن باشد نه در زندگي ديگران:)

دختر منم یه مدت نمیخوند اونم الان سیزده سالشه ولی بعد فهمیدم که یکی از دوستاش بهش گفته و یکم هم واسه دوران بلو.... بود اما الان درس شده سعی کن باهاش دوس باشی ولی نزار هر کاری میخواد بکنه بدتر میشه گیر نده خیلی 

اول اینکه من یه همچین موقعیتی داشتم البته با نوجوان نه با یه آدم بزرگ ولی میدونی چی کمکم کرد؟ فقط و فقط چیز هایی که از سخنرانی های استاد پناهیان راجب نماز (چگونه یک نماز خوب بخوانیم) کمکم کرد و واقعا درست و بود و اثر داشت... هم کتابش هست هم صوتیش... خودت حتما گوش بده حتما حتما و عمل کن من گه نتیجه گرفتم... دوم اینکه تا وقتی خودمون منطقی ندونیم چرا حجاب داریم و نماز می خونیم نمی تونیم از نسل بعد چون هیچ انتظاری داشته باشیم... تا وقتی جواب منطقی برای سوالاشون نداشته باشیم هیچ اتفاق مثبتی نمی افته... باید حتما خودمون عقلا و قلبا قبول داشته باشیم تا اونا هم داشته باشن. نکته بعد اینه که از حضرت معصومه بخواه و نظر کن که دخترت عاقبت به خیر بشه و آخری هم اینکه خود خدا گفته لا اکراه فدین...   خیلی باید مراقب دهه ۸۰ و ۹۰ باشیم... دسمن خیلی دام برای این ۲ تا نسل فوق العاده پهن کرده چون میدونن چه کاری از دستتون بر میاد... نه تنها نوجوون های ما بلکه همه جای دنیا... ان شاءالله هر دو تون عاقبت بخیر بشین😊🌸

لطفا اکانت پاک شود

عزیزم اصلا بهش گیر نده اصلا اصلا بزار هرطور راحته بپوشه فقط بعضی موقع ها بگو میتونی هرجور دوس داری بپوشی ولی بگو  نمازتو بخون تنها کسیکه تو دنیا پشتته همیشه باهاته هیچ وقت اذیتت نمیکنه صلاحتو میخاد خداهستش بعدش منو پدرتیم منو پدرت صلاحتو میخایم همین

کم کم دیگه ،یه بار موهاش رو بیرون گذاشت ،یه بار مانتوش رو کوتاه کرد ،یه بار شلوارش رو ،،،،از اول گفت ...

ولش کنید بابا چرا زندگی رو برا بچه سخت میکنید😐.. مگه بچتون باید همونجوری باشه ک شما بودید!... خودتون مگه عین مامانتونین... بذارید انتخاباشو خودش بکنه اصلا مگه هرکی نماز بخونه ادم خوبی میشه؟!....ولش کنید زندگی خودشه

سعی کن بیشترباهاش وقت بزاری اگر امکانش هست باهم دوتایی برین پارک یارستوران .. زمینه ایی نزدیکی ایج ...

چقدر شلوغش میکنیییدددد😐😐😐😐..... چه خبرتونه یه نمازه دیگه میخواد بخونه میخواد نخونه انگار چه خبره حالا😐😐