2777
2789
عنوان

دخترم نماز نمیخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 8846 بازدید | 74 پست
میدونم آره واقعا به درد نمیخوره نمازی که به خاطر من خونده بشه ،ولی موندم چرا بچم عوض شد یهو...

خوب عزیزم بچه ها تا یه سنی تحت تاثیر خانوادن. از اونا الگو میگیرن. اگه تو بچگی حجاب کامل میکرده الزاما از شدت علاقه به حجاب نبوده دوست داشته شبیه شما شه. شبیه بزرگترای فامیل. و احتمالا تشویق هم میشده به این خاطر.  ولی سن نوجوونی سن تجربه و کشفه. متوجه میشن همه آدما شبیه پدر و مادرشون نیستن. سبکای دیگه زندگی هم وجود داره. میخوان اون رو هم امتحان کنن . و هویت مخصوص به خودشون رو پیدا کنن. و برعکس کودکی دلشون میخواد شبیه پدر مادرشون نباشن و یه کم متفاوت باشن. 

برعکس شما من خانواده های غیر مذهبی رو هم میشناختم که بچه ها تو سنین ۱۴ تا ۱۸ یهو بر عکس خانواده شروع میکنن به نماز روزه.

اینکه درنهایت کدوم وری میشن واقعا بستگی داره به هزار تا عامل! ولی خوب اکثرا هم بیشتر شبیه خانواده میشن یه کم مدرن تر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد گیر میدی منم بودم دین زده میشدم مطمعنم فردا هزارتا کار دیگم میکنه چون مادر خیلی گیری هستی منم خو ...

میگه گیر نداده😐😐😐😐😐😐 بعدش ایشون با شما فرق داره.قرار نیست همه مثل شما فکر کنن

دوست داشتی واس حال دلم صلوات بفرس❤
میگم گیر ندادم ،دیگه ،،،،به هیچیش ،هیچی نگفتم ،،همش بهش محبت کردم ،گفتم من همیشه دوست دارم ،،،ولی ام ...

ول کن با نماز نماز منم خودم نماز میخونم ولی دیگه دین زده شدم با این ممکلت فکر میکنم همش چرته دروغه 

اینکه پدرش همه چی مطابق میلش میخره و راهنمایی هم نمی کنه خیلی جالب نیست باید غیرت نشون بده بگه زشته ...

اولش خواست گیر نده بهش گفت عیب نداره ،درست میشه بچه است ،الان غیرتش نمیکشه ،هی میگه ،روسری رو بکش جلو ،پات وبکش ،😔

اگر مردها رو بهش بشناسونید و اینکه چه خطرهایی داره این نوع پوشش و کلا با مطالعه آشنا کنید به این مسائل بهتره کتاب لینا و لونا دم دستش بگذار راجع به نماز و خدا هم همینطور کتابهای جذاب بذار دم دستش بخونه 

یا مثلا خودتون بخونید و بعد بهش بگید این تیکه رو تو برام بخون نظر تو چیه با هم گفت و گو کنید شبهاتش برطرف بشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
ول کن با نماز نماز منم خودم نماز میخونم ولی دیگه دین زده شدم با این ممکلت فکر میکنم همش چرته دروغه&n ...

دلم خیلی ناراحته ولی نمیتونم بهش چیزی بگم ،چون بدتر میکنه ،،میترسم به روم بگه نمیخونم خودم میدونم وخدام

بابام همیشه بخاطر نماز خوندن باهام دعوا میکرد منم لج میکردم وقتهایی خونه نبود نمازمو زود میخوندم وقتهایی هم خونه بود سمت نماز نمیرفتم

اگه اینقدر بهم گیر نمیداد هیچوقت نمازمو ترک نمیکردم

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
فقط حرف اون دوست عزیز که گفته چقدررر گیر میدی!😐 سه ساعته استارتر داره میگه هیچی نمیگم بعد... یه ع ...

عیبی نداره ،،حتما از حرفهام چیزی متوجهش کرده که ،گیر میدم ،،ولی گیر ندادم فقط راهنماییش کردم ،گفتم اینا راهش هست من با این راهها خوشبخت شدم به خدا بهترین زندگی ،همسر گیرم اومد ،تو هم خودت میدونی من وظیفه مادریم بود که بگم بهت ،،،خودم ناراحتم ،،فقط همین ،میدونم اون بچه هست بعداز یه مدتم راهش رو پیدا میکنه انشاالله راه درست رو ،،،ولی من خودم ناراحتم فقط این

اولش خواست گیر نده بهش گفت عیب نداره ،درست میشه بچه است ،الان غیرتش نمیکشه ،هی میگه ،روسری رو بکش جل ...

همین اشتباهه دیگه یه کار یا غلط یا درس دوگانه بودن خیلی بده 

بعضی میگن جلو این خانواده آزاد باش جلو اون یکی نه بچه قاطی می کنه خب اگه بده چرا خریدی حالا که خریدی میگی نباید خب دچار دوگانگی میشه طفلک نمی فهمه یعنی چی 

الان حداقل بهش بگید این لباسها رو تو خونه می تونه بپوشه اما بیرون نه بگید چون دوستداشتی تجربه کنی و ماهم دوست داشتیم خریدیم وگرنه غلطه و چراش رو هم توضیح بدین که دید نامحرم به جسمش میشه نه شخصیتش و ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم