2777
2789
عنوان

نبود خانواده شوهر

375 بازدید | 63 پست

ما تو یه ساختمون با خانواده همسرم هستیم من آدمی نیستم که زیاد اهل رفت و آمد باشم ولی اونا و همسرم دوستدارن همیشه نهار شام صبحانه پایین باشیم از اول اینطوری بودن منم واقعا در عذاب بودم سر همین قضیه واقعا دعوا های وحشتناک داشتیم الان دوماه رفتن خونه باغشون نیستن باور کنین به قدرییی آرامش دارم که خدا میدونه الان غصم اینه چن وقت دیگه برمیگردن دوباره همون آش و همون کاسه دارم دیوانه میشم

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما باید مدیریت کنی و زمان صرف غذا هر کدوم منزل خودتون باشید. دور هم بودن خوبه اما مثلا هفته ای یکبار یا مناسبت های خاص

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 
وای چه خوب که همش بشما میگن بیایین پایین حالا خوبه اونا یکسره نمیان خونتون من بودم کیف میکردم

هرچیزی زیادش بده وقتی زیاد جلو چشمشون باشی اخلاقت دستشون میاد راحت تر دخالت میکنن تو زندگی

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

فعلا از ارامشت لذت ببر ودر در اولین فرصت باهمسرت صحبت کن و قانع ودر صورت لزوم توجیهش کن که رابطه ها و دور همی ها رو کم کنید

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
وای چه خوب که همش بشما میگن بیایین پایین حالا خوبه اونا یکسره نمیان خونتون من بودم کیف میکردم

کاش اونا بیان به خدا می‌رن پایین نمی‌دونم چیکار کنم دوستدارم خونه خودم باشم کارامو بکنم از پایین بودن متنفرم انگار معذبم

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...