یعنی از حق خودش میخواد بده اون. یا بخاطر شراکت پول بده؟
از حق خودش فک کن الان ماهی ۴۰بشه دستمزدش ولی جدا برنداره بزار رو کل درآمد بعد سهم بندی کنن شوهرم تریلی داره خونمون فروختیم گرفتیم دوسه شب وقتی بره سرویس نیست سرویس خودش بره ولی مزدش رو درآمد حساب بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید من متوجه نشدم شوهرت که تریلی داره باهاش هم میره سرویس کار میکنه پس برادر شوهرت سهم چی مزد چی ...
چه جوری بگم الان ما تریلی داریم پنج دنگ تریلی از خودمون البته تازه خریدیم یه دنگ هست از شریک قبلی میخاد بفروشه نمیخاد بمونه دیگه داداشش میخاد بخره ولی رو ماشین کارنکنه فقط سهم دنگشو بگیره هرچی ته حساب ماشین بمونه اول مزد کم میشه بعد تقسیم بر ۶میشه یه دنگ داداشش ولی میگه داداشم غریبه نیست مزد هم برندارم هرچی بمونه تقسیم بر ۶دنگ کنیم
پنج تاشو داریم یکی میخاد بخره .طلاهامو سال اول برا دنگ اولی فروختم ..دیگه منطق حالیش نشه میگم خیلی ...
دیگه میخواد اینطوری هوای برادرش رو داشته باشه
شما جاهای دیگه برای خرج دندون هات یاد بگیر از شوهرت پول بگیری و سکوت نکنی که اینطوری حرص نخوری
اما اینجور جاها سکوت کنید بهتره وگرنه حساب و کتاب خودش هست و خودش میدونه
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊