2777
2789
یعنی از حق خودش میخواد بده اون. یا بخاطر شراکت پول بده؟

از حق خودش فک کن الان ماهی ۴۰بشه دستمزدش ولی جدا برنداره بزار رو کل درآمد بعد سهم بندی کنن شوهرم تریلی داره خونمون فروختیم گرفتیم دوسه شب وقتی بره سرویس نیست سرویس خودش بره ولی مزدش رو درآمد حساب بشه

از حق خودش فک کن الان ماهی ۴۰بشه دستمزدش ولی جدا برنداره بزار رو کل درآمد بعد سهم بندی کنن شوهرم تری ...

اها یعنی شوهرت سرویس بره ولی برادر شوهرت بدون کار فقط سهم بگیره. ؟

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌷🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها یعنی شوهرت سرویس بره ولی برادر شوهرت بدون کار فقط سهم بگیره. ؟

تقریبا آره بخش سهم گرفتن که حقشه بحث اینکه مزد خودشو نمیخاد حساب کنه بالاخره راننده مزد داره تا الان که اینطور بوده

از حق خودش فک کن الان ماهی ۴۰بشه دستمزدش ولی جدا برنداره بزار رو کل درآمد بعد سهم بندی کنن شوهرم تری ...

ببخشید من متوجه نشدم شوهرت که تریلی داره باهاش هم میره سرویس کار میکنه پس برادر شوهرت سهم چی مزد چی میخواد وقتی همه چی از شوهرته

ببخشید من متوجه نشدم شوهرت که تریلی داره باهاش هم میره سرویس کار میکنه پس برادر شوهرت سهم چی مزد چی ...

چه جوری بگم الان ما تریلی داریم پنج دنگ تریلی از خودمون البته تازه خریدیم یه دنگ هست از شریک قبلی میخاد بفروشه نمیخاد بمونه دیگه داداشش میخاد بخره ولی رو ماشین کارنکنه فقط سهم دنگشو بگیره هرچی ته حساب ماشین بمونه اول مزد کم میشه بعد تقسیم بر ۶میشه یه دنگ داداشش ولی میگه داداشم غریبه نیست مزد هم برندارم هرچی بمونه تقسیم بر ۶دنگ کنیم 

خودمم گیج شدم

چند دونگ ماشینو قراره بخره؟خودت طلا نداری بفروشی؟ بالاخره نمیشه هیچ کار نکنه منطقی با شوهرت صحبت کن

پنج تاشو داریم یکی میخاد بخره  .طلاهامو سال اول برا دنگ اولی فروختم ..دیگه منطق حالیش نشه میگم خیلی مزدش زیادیه بده بمن 🫤

چه جوری بگم الان ما تریلی داریم پنج دنگ تریلی از خودمون البته تازه خریدیم یه دنگ هست از شریک قبلی می ...

الان متوجه شدم چی گفتی اگر میتونین اون یه دونگ رو هم خودتون بخرید با کسی شریک نشید این طوری حرف حدیثی هم پیش نمیاد 

الان متوجه شدم چی گفتی اگر میتونین اون یه دونگ رو هم خودتون بخرید با کسی شریک نشید این طوری حرف حدیث ...

خدا کنه اول باهاش حرف میزنم اگه همه چی مثل قبل باشه اوکیه اگه نه میگم ما راضی نیستیم حق حقوق جدا برادریت هم جدا

برادر شوهرای منم باهم شریکند شوهرمم شریکه ی دونه جاریم مثل شماس فقط جنگ را میندازه

شوهر شما هم تنها می‌ره سرویس بندر چهار روز نباشه بعد مزد رانندگی شو ببخشه؟فقط دنگشو برداره ؟؟

پنج تاشو داریم یکی میخاد بخره .طلاهامو سال اول برا دنگ اولی فروختم ..دیگه منطق حالیش نشه میگم خیلی ...

دیگه میخواد اینطوری هوای برادرش رو داشته باشه

شما جاهای دیگه برای خرج دندون هات یاد بگیر از شوهرت پول بگیری و سکوت نکنی که اینطوری حرص نخوری

اما اینجور جاها سکوت کنید بهتره وگرنه حساب و کتاب خودش هست و خودش میدونه 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خدا کنه اول باهاش حرف میزنم اگه همه چی مثل قبل باشه اوکیه اگه نه میگم ما راضی نیستیم حق حقوق جدا برا ...

پس انداز نداری؟؟

ب شوهرت بگو از برادرشوهرت پولو قرض کنه بعدا بده بهش

یا شما از پدر یا مادری قرض کنین

بگو فردا پس بچها بزرگ میشن خرجمون بیشتر میشه ب آینده خودمون فکر کن

بگو از ۴ نفر از همکاراش بپرسه کار درست چیه