2777
2789
عنوان

نبود خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يعني ميگن از صبح كه بيدار شدين بياين اينجا تا موقع خواب برگردين خونتون؟مگه شوهرت سركار نميره؟تو هم ب ...

به زور که نمیگن ولی یه روز که که نمیرفتم زودی زنگ میزد چرا نیومدی مگه چیکار داری چرا تنهایی 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
میگه بزارش واسه بعد بهانه نیار..اخه من خودم اینارو چشیدم وقتی یکی میگه میدونم تهش چیه😩😩

اگه این نره اخرش میشه طلاق؟؟؟بره دادگاه همه واسه شوهرش میخندن.نمی دونم شاید تو اون شرایط نبودم هر جور از اول عادت بدی تا اخر سخته تغییر دادنش

به زور که نمیگن ولی یه روز که که نمیرفتم زودی زنگ میزد چرا نیومدی مگه چیکار داری چرا تنهایی 

شوهرت زنگ ميزد؟بگو كار دارم كاراي خونمو انجام ميدم حموم ام دارم غذا درست ميكنم يا خوابم بعد هم انقدر نمون تو خونه كه بگن بيا اينحا واسه خودت برنامه و كلاس بردار باشگاه برو خياطي برو با عكاسي هزار جور كلاس و دوره هست

خانواده ات نزديك نيستن ؟اگر خانواده ات نزديكتون اند تو هم هر شب شوهرتو بكشون اونجا كه ببينه خوب نيست

اما در كل به نظر من نه فيلم بازي كن نه بهانه بيار خيلي رك به شوهرت بگو خودم خونه دارم ميخوام بمونم خونه خودم هر چي هم جنگ و دعوا راه انداخت كوتاه نيا اخرش محبوره قبول كنه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
اگه این نره اخرش میشه طلاق؟؟؟بره دادگاه همه واسه شوهرش میخندن.نمی دونم شاید تو اون شرایط نبودم هر جو ...

نه😐میگم اگه بگه نمیام اون یه چیز دیگه میگه باز میگه بهانه میاری میخای رفت و امد کم کنی و...منظورم از تهش این حرفای این مدلی بود.بستگی به شوهر داره😏

بگو چه اشکالی داره بعضی وقتام تنهایی خوبه

مزاحم شمام نباشم 

راحت باشین

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  

تز من اینه که مادر از بچه اش ناراحت نمیشه

اگه بشه زود یادش میره

ببین از همسر من و مادرش بهم وابسته تر وجود نداشتتتتتتتتتتت

ما وقتی با هم بودیم فرصت حرف زدن نداشتیم چون اولا زمان تعیین شده داشت مثلا دو ساعت برین بیرون

بعدم توی اون دو ساعت بارها زنگ میزد

اولش مادرشوهرمو نمیشناختم

بعدا فهمیدم مریضه از فرط دوست داشتن پسرش 

یا باید جدا میشدم یا زندگی رو درست میکردم 

دو سال تمام هر هفته رفتیم مشاوره یعنی سرمون میرفت مشاوره نمیرفت

خدا میدونه چی کشیدم

اما همه ی بحران ها تموم شد

مادرشوهرم بعد عروسی ما افسردگی گرفت 

خوب شد اصن یه آدم دیگه شد

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  
نه😐میگم اگه بگه نمیام اون یه چیز دیگه میگه باز میگه بهانه میاری میخای رفت و امد کم کنی و...منظورم ا ...

میدونی من کم ازخانواده شوهرم نکشیدم.هر چی میشد نمی تونستم طبق علائقم کاری کنم مثلا لباس بپوشم و ...حتی حرف زدنم.همش حرف در می اوردن‌.بعد شوهرم هی میگفت وای مامانم اینا ناراحت میشن منم خیلی توجه میکردم.خیلی دخالت میکردن.یبار شوهرم گفت وای فلان کارو کنی مامانم اینا ناراحت میشن گفتم بدرک بذار ناراحت شن من هر کاری کنم اونا ناراحت میشن بذار ناراحت شن پس من چی من ناراحت شم؟؟؟اون موقع بود دیگه تموم شد.نباید زیادی بهشون رو بدی من دو سال کشیدم الان ۴ساله راحتم. تاااااامام

طوری بود وقتی میرفت رستوران شوهر من نبود از غذای خودش براش میاورد 

من الان که مادر شدم خیلی دلم براش میسوزه البته واسه اون موقع هاش چون الان خوبه 

من فقط حرف میزدم با شوهرم حرررررررررررررررررررررف مثال زندگی بقیه 

و صد البته مشاور کار بلد

من الان یک ساله رفتم باهاشون تو یه ساختمون زندگی میکنم

8 ساله ازدواج کردم 

میدونی من کم ازخانواده شوهرم نکشیدم.هر چی میشد نمی تونستم طبق علائقم کاری کنم مثلا لباس بپوشم و ...ح ...

وای خوشبحالت من ۴ساله دارم میگم و اعتراض میکنم ادن بیشتر با من لج میکنه😩😩و زورگویی  خانواده شم همونجورین‌.بحق این روزا خدا سزاشونو بده😩