2777
2789
عنوان

نبود خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 63 پست
اخه من همه میگفتن سکوت کن محل نده باورت نمیشه ۴سال سکوت کردم هیچی نگفتم ولی حالا میخام بقول شپا جواب ...

اره وقتی از سکوت نتیجه نگرفتی پس سکوت نکن.پیش همسرتم هی غر نزن.مامانت اینجوری گفت خواهرت اونجوری گفت.جوابشونو بده بعد دق و دلیتو سر شریک زندگیت در نیار

اخه من همه میگفتن سکوت کن محل نده باورت نمیشه ۴سال سکوت کردم هیچی نگفتم ولی حالا میخام بقول شپا جواب ...

عزیزم یکم سیاست بخرج بدی انشالله حل میشه.بدتراز خانواده شوهر من که نمیشن خدانصیب هیشکی نکنه.الان ۶ساله یارانه شوهرمو میخورن.منم چون حقوق شوهرم زیاده گیر نمی دم بهش.وگرنه تا الان اونم گرفته بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشوهرت حرف بزن منم شوهرم اینطوری بود دوران بدی داشتیم .الان فقط دعوتی میریم بالا هفته ای یکبار .دیگ ...

ما هم

همینطور

تاوان سختی دادم ولی خب دمشون رو قیچی کردم

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
کاش اونا بیان به خدا می‌رن پایین نمی‌دونم چیکار کنم دوستدارم خونه خودم باشم کارامو بکنم از پایین بود ...

عین منی 

برم اونجا انگارشکنجم میدن

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩