2777
2789
دفترچه فرهنگیان ک‌زیستو اینا نداره. آره اون‌۱۰یا۱۵درصد میشه کنکور اختصاصی رشته خودت

خب جواب فرهنگیان زودتر میا چجوریع

ینی اردیبهشت 100سوال اختصاصی فرهنگیان بعد صب میکنی تااا کنکورتیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب جواب فرهنگیان زودتر میا چجوریعینی اردیبهشت 100سوال اختصاصی فرهنگیان بعد صب میکنی تااا کنکورتیر

آره احتمالا . جواب فرهنگیان منظور ترازش؟خب بیاد ربطی ب کنکور تیر نداره. اگرم جواب قبولی  خود فرهنگیانو میگی که بعد کنکور تیر میاد

آه له له له آه له لاس

آره احتمالا . جواب فرهنگیان منظور ترازش؟خب بیاد ربطی ب کنکور تیر نداره. اگرم جواب قبولی خود فرهنگیا ...

ینی مبناش همون صدتا سوالع؟ پس چجوری ک فرهنگیان تجربی وریاضی و.... داریم پس اگ اینطوره درسایی مث زیست وشیم وـ.... کی

ینی مبناش همون صدتا سوالع؟ پس چجوری ک فرهنگیان تجربی وریاضی و.... داریم پس اگ اینطوره درسایی مث زیست ...

ببین ۵۰درصد نهایی ۲۵درصد مصاحبه ۱۵درصد کنکور (ریاضی یا تجربی یا انسانی ) و ۱۰درصد دفترچه فرهنگیان 

هر کدوم جداجدا موثرن دیگه

آه له له له آه له لاس

ببین ۵۰درصد نهایی ۲۵درصد مصاحبه ۱۵درصد کنکور (ریاضی یا تجربی یا انسانی ) و ۱۰درصد دفترچه فرهنگیان هر ...

نهایی ینی امتحانات نهایی؟ راستش منم از امروز ب فکر کنکور دادنم بخاطر فرهنگیان، میدونی چجوری میتونم نهاییامو ترمیم کنم

نهایی ینی امتحانات نهایی؟ راستش منم از امروز ب فکر کنکور دادنم بخاطر فرهنگیان، میدونی چجوری میتونم ن ...

آخی موفق باشی.رشتت چیه؟برا نهایی از الان کم کم بخون باید کل درسای دوازدهم رو ترمیم کنی. یازدهمم احتمالا مثبت میشه نخون

آه له له له آه له لاس