2777
2789
عنوان

لعنت😑

116 بازدید | 14 پست

پریود شدمه از درد دارم میمیرم بزور دارم درس میخونم جمعه هم ازمونه 

خیلی سختههه

چی بخورم دردم کم شه

همش مسکن میخورم گفتم یچی طبیعی بخورم اینقدر هی قرص نخورم

آرامش است عاقبت اضطراب ها...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چای زنجبیل نبات آب رو اتیشه

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

منم مثل توام همین امروز🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️کاچی خوردم بهترم 

یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام می‌خواد🥹🥰

یه ایبوپروفن بخوری دیگه درد نداری

میگن قطع میشه خونریزی که

یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام می‌خواد🥹🥰

نه کی میگه😑

نمیدونم من خیلی درد میکشیدم یکبار یک نفر گفت تحمل کن قرص نخور که قطع میشه ترسیدم

نمیدونم من خیلی درد میکشیدم یکبار یک نفر گفت تحمل کن قرص نخور که قطع میشه ترسیدم

قطع که نمیشه 🤣 گفته نخوری  فقط 

وقتی دردت قابل تحمل نیست برو بخور چیزی نمیشه

میدونی فرقمون چی بود ؟!من تورو زندگی کردم..  تو منو تجربه