2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد این ماه بهت داده ؟؟ اگه پولداره بیخیال لذت ببر پول قویتر از احساسه

زیاد میده کلا پول من و اون نداره خونه هم برام خریده ولی زبونش به کلمات محبت تمیز نمیچرخه شایدم دوستم نداره شایدم دوست داشتن بلد نیست تو خونه بی مهری بزرگ شده طفلک

زیاد میده کلا پول من و اون نداره خونه هم برام خریده ولی زبونش به کلمات محبت تمیز نمیچرخه شایدم دوستم ...

شوهر منم هیچ وقت رسما نمیگه دوست دارم اما با کاراش نشون میده

عشقممممم فقط امین ❤️

ما با یه عشق سوزان و با دوسال رفت و امد تا خانوادم راضی بشن با هم ازدواج کردیمیکی دوسال اول همه چی خ ...

منم همینم ولی هیچوقت اهمیت نمیدم که اون یادش نیست 

الان که ده سال میگذره بازم سالگرد ازدواجمون کیک میخرم و جشن میگیرم،شوهرم گاهی یادشه گاهی هم نیست ولی هیچوقت کادویی چیزی نخریده،حالا شااابد یکی دو بار گل خریده باشه،دیگه اونا هم مدلشون اینه ،مهم خوشحال بودنه

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
وای چقدره منی بله با تمام حرفاتون موافقم

بخدا خیلی تاثیر داره . البته ناگفته نماند خیلی ها با عشق ازدواج کردن و بعدا زندگیشون خراب شده . بازم بستگی به چگونگی رفتار و گفتار و اخلاق هم داره . 

منو شوهرم خیلی مشکلات و اختلاف سلیقه داشتیم خیلی جاها دلمو شکسته یا نه بگم سوزنده  ، ولی الان شاید عشق نداریم ولی  احترامو داریم .

به نظرم وقتی بچه رو وارد زندگیمون میکنیم ،باید با عقلمون جلو بریم ،بحث و دعوا کنار بزاریم . 

ولی بعدا با ملایمت از دلخوری هامون بگیم . هر مردی قلقلی داره .

شوهر من با دعوا بحث بدتر لج میکنه تازه قهرم میکنه .

ولی با خنده و شوخی حرفاتو بهش بزنی بیشتر متوجه اشتباهاتش میشه . 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)