2777
2789
عنوان

نبود خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 63 پست

تو حق داری خودت تو خونت آشپزی کنی برای دل خودت و شوهرت 

هر وقت دلت خواست بری مهمونی

زندگیتو بساز آهسته و پیو.سته

خواسته تو جوری نیس که امشب بگی فرداشب راحت باشی انجام بشه زمان میخاد 

باید خیلی سنجیده عمل کنی

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  
وای خوشبحالت من ۴ساله دارم میگم و اعتراض میکنم ادن بیشتر با من لج میکنه😩😩و زورگویی  خانواده ش ...

به زبون نیار اصلا.تو عمل هر کاری خواستی بکن‌

وای همه از مادرشوهر میکشن من از پدرشوهر بیشتر کشیدم.حتی تو کفش پوشیدنم دخالت میکردن.من بیشتر کتونی می پوشم.یبار پدرشوهرم گفت من از کتونی بدم میا.غیر مستقیم گفت یعنی نپوش.منم گفتم ولی من خوشم میاد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به زبون نیار اصلا.تو عمل هر کاری خواستی بکن‌ وای همه از مادرشوهر میکشن من از پدرشوهر بیشتر کشیدم.حت ...

من میفهمم چی میگی منم از پدر شوهر کشیدم

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  
تز من اینه که مادر از بچه اش ناراحت نمیشه اگه بشه زود یادش میره ببین از همسر من و مادرش بهم وابسته ...

اخه شوهر من طرف خانوادشه مشکل منم همینه 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
ینی اعتراض نکنم به شوهرم چرا خانواده ت اینجورین😐

نه.خانواده شوهرت هر حرفی بهت زدن همون جا جوابشونو بده.نمی گم بی ادبی کنی نه.مودبانه جوابشونو بده.نیا به شوهرت بگی.در هر صورت مردها پشت خانوادشونن هیچ وقت حرفتو قبول نمیکنه.مثلا خواهرشوهرم حرفی زدنی کاری کردنی به خودش میگم.بعد اونا هم روشون نمیشه به شوهرم بگن زنت این حرفو زد .چون اول خودشون میگن منم جوابشونو میدم

ددد بدبختی من رو نمیشه جوابشونو بدم خرمت نگه میدارم ولی دارم کار میکنم ج بدم

همین دیگه روت نمیشه بعد میای رو اعصاب شوهرت و میشی آدم بده

همین دیگه روت نمیشه بعد میای رو اعصاب شوهرت و میشی آدم بده

خب چیکار کنم...اونا خیلی موذی ن تیکه هاشونو با خنده میگن تهش میگن شوخی کردیم.خدا لعنت کنه اونکه معنی شوخی رو برا اینا اینجوری جا انداخته😐😐

ددد بدبختی من رو نمیشه جوابشونو بدم خرمت نگه میدارم ولی دارم کار میکنم ج بدم

بخدامنم دوسال حرمت نگه داشتم.اخر ،سر یه چیزی مادرشوهرم گفت اگه حق باتو بود جوابی داشتی بدی.سوختمااااا من بخاطر احترام توسری خور شده بودم.الان از سایه م می ترسن.چون یکم بی احترامی کنن صدبرابرشو می بینن.چون شوهرمم می دونه من ادم تهاجمی نیستم با کسی کاری ندارم.اگه کسی بخواد اذیتمم کنه بیشتر اذیتش میکنم.یه حرف ناحقی بهم بزنن ده تا روش میزارم میگم.اخر شوهرمم به اونا میگه تقصیر خودتونه وقتی حرف میزنید منتظر جواب باشید

بخدامنم دوسال حرمت نگه داشتم.اخر ،سر یه چیزی مادرشوهرم گفت اگه حق باتو بود جوابی داشتی بدی.سوختماااا ...

دم شوهرت گرم..کاش اینم اینجوری بود این همدست اوناس منو عذاب میده...کاش درست بشه خسته م دیگه.ینی هرچی گفتن در جا جوابشونو بدم

اره.وقتی می بینن طرف زبون نداره.ببخشید بیشتر سوار میشن.دیدم که میگم

اخه من همه میگفتن سکوت کن محل نده باورت نمیشه ۴سال سکوت کردم هیچی نگفتم ولی حالا میخام بقول شپا جواب بدم ببینم چی میشه.سکوت اصن خوب نیس😔😔