2777
2789
عنوان

نبود خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 63 پست
شما باید مدیریت کنی و زمان صرف غذا هر کدوم منزل خودتون باشید. دور هم بودن خوبه اما مثلا هفته ای یکبا ...

دست من نیست که زور میگن فقط

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد سریال پدر سالار افتادم ،ولی خب چون تو یه ساختمان هستین نمیشه کاریش کرد مگه اینکه شوهرتون نخواد ،سعی کنین با مهربونی و محبت راضیش کنین کمتر برین پایین ،اگه زیاد گیر بدنین خودتون میشین آدم بده و سخت میگذره،منم قراره با جاری برم تو یه ساختمان خدا کمک کنه بهمون

⁦♥️⁩و بگو پروردگارا ،بیامرز و مهربانی کن،که تو مهربان ترین مهربانانی⁦♥️⁩
عاقا چیکار کردی به ماهم بگو😩

اونا ماهواره داشتن هرشب بالا بودیم و من عذاب میکشیدم چقدرم بهم توهین نیشد ک دم و دقیقه اونجا بودیم چون بچم کوچیک بود اذیت میکرد ازهمه کارهامون باخبربودن چی خریدیم چکارکردیم کجا رفتیم ...انقدتوگوش شوهرم خوندم ک زندگی ما شدخ ماهواره براساس اون داریم زندگی میکنیم .چیزی اززندگیم سردرنمیارم دیگ خیته شدم و دوستدارم نستقل باشیم .انقدگفتم ک الان دیگ هفته ای یکبارمیریم اماخداییش شوهرم خوب شده .شماهام بستگی بشوهرتون داره 

ما هم تو یه ساختمونیم

مثه دو تا همسایه غریبه

دعوتی میریم میایم

حتی میخایم سر بزنیم زنگ میزنیم ما نیم ساعت دیگه میایم خونتون

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  
کاش اونا بیان به خدا می‌رن پایین نمی‌دونم چیکار کنم دوستدارم خونه خودم باشم کارامو بکنم از پایین بود ...

يعني ميگن از صبح كه بيدار شدين بياين اينجا تا موقع خواب برگردين خونتون؟مگه شوهرت سركار نميره؟تو هم بمون خونه خودت به زور كه نميان ببرنت

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
شوهرتو هر وعده بفرست اونجا خودت نرو  خداييش صبحونه ديگه زور داره

باورت میشه هر روز شب هر موقع بیدار میشدن زنگ میزدن بیا پایین بخونه بخور منم محبوری خواب آلود بیدار میشدم می رفتم حالا فکر می‌کردند لطف میکنن

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
وای من ۴سال دارم تو گوشش میخونم اصلا حرف حرف خودشه تازه به من زورگویی میکنه😩

ازتمام زندگیمون امار داشتن شوهرم همه چیزرو میگفت .‌الان بمن میگ من ایمان سابق نیستم هیچی بخانوادم نگو اززندگیمون   ی حالی میده

باورت میشه هر روز شب هر موقع بیدار میشدن زنگ میزدن بیا پایین بخونه بخور منم محبوری خواب آلود بیدار م ...

اينا يه عروس مثل من ميخواستن تا حساب كار دستشون بياد   

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

مادرشوهرت اینا راحتن؟

تنهایی نمیخان؟

مجبورن هی سرویس بدن به عروس

شاید یه بار آدم بخاد نون پنیر بخوره

خودشون باید تحکم نکنن

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.