2777
2789
عنوان

بدون بچه چطور زندگیتون شاد و قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 128 پست
ممنون قشنگم خدا به شما هم برکت و عشق بده دنبالش برو که اگه نظرت عوض شد پلی پشت سرت خراب نشده باشه

قربونت برم عزیزدلم حتما میرم گلم ممنونم از دعای قشنگت خواهر دل پاکم❤️

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

عزیزممم چه قشنگ تصورش کردم🥰الهی که اون چیزی که به صلاح و خیرته برات پیش بیاد واقعا

عزیزمی 

ممنون ازت

خدا به هممون نگاه ویژه داشته باشه 

آمین 🍃

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی چه قشنگمنم زود ازدواج کردم ولی همسرم نه زیاد.واسه همین خیلی اخلاقیاتش قبل ازدواج با من شکل گرفته ...

ای جانم الهی خوشبختترین باشید عزیزم اختلاف سنی خیلی بنظر من مهم بود منو همسرمم من ۲۱بود همسرم ۲۳قبلشم ی بار نامزد کردیم بابام راضی نبود بهمش زد حتی تو عقدمونم خانوادم نیومدن جز داییم بابام قبل من رفته بود فقط امضا کرده بود 

الهی شماهم زندگیت همونی بشه ک میخای قشنگم من خیلی اذیت شدم تا ب اینجا رسیدم واقعا هم خانواده خودم هم خانواده همسرم تازه س ساله طعم خوشبختی واقعیو دارم میچشم

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

باز ایه یاس ها شروع کردن زیر این تاپیک ها عقده دل وا کنن

دوست عزیز من پدرم با بچه هام در اومده اما عاشقشونم بازم دلم میخواد بیارم پوستمو بکنن ولی انقدر بچه شیرینه که تانیاری متوجه نمیشی عشق ینی چی

تمام عشقا جلو چشمت پودر میشه میره 🥹🥹🥹🥲🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

چرا ظلم باشه؟بهترین مامان بابای دنیا رو قراره داشته باشه...

من خودم الان مریضم مدام با خودم فکر میکنم چرا باید یه ادم بیگناه رو به این دنیا بیارم که یه روز بخواد مثل من مریض شه و زجر بکشه

عزیزم خب دقیقا چیکار میکنین میشه بگی؟ما دیگه میریم بیرون تو خیابون فقط به نی نی های مردم نگاه میکنیم ...

واقعا حق باتوس من وقتی پسرم میخابه یا بیرونه حوصلم سر میرع

انشالله دامن تو سبز میشه

زندگیم فقط همسرم

من که 10سال بچه نیاوردم خیلی هم راضی ام خیلی بچه کیلو چنده

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
من خودم الان مریضم مدام با خودم فکر میکنم چرا باید یه ادم بیگناه رو به این دنیا بیارم که یه روز بخوا ...

مگه قراره مث شما زجر بکشه شاید خوشبخت عالم شد!

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

چطور دلتون میاد یک لبخند یا یک بوسه از بچه رو بگین نمیخایم

باور کنید من اینقدددد اذیتم باهاشون نمیدونم الان از خستگی از چیه خابم پریده

ولی چنان دوسشون دارم و خوشحالم از داشتنشون

میرم مدرسه پسرم معلمش میگه همین یکیو رو داری میگم نه میگه چنان با ذوق و عشق نگاش میکنی فکر کردم یکی داری

سومی رو با جان دلم بغل میکنم و بوسش میکنم

تا تجربه نکنی متوجه نمیش

الهی عزیزدلم ب امید خدا نی نی دار میشی با نینی قشنگ خودت میری بیرون و کیف میکنید باهم پی اس بازی میک ...

در آینده که سنتون بالا بره پشیمون میشید 

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

در آینده که سنتون بالا بره پشیمون میشید

نمیدونم عزیزم چی میشه دراینده ولی از خدا میخام ک پشیمون نشم 

خب خوشحالی یه چیز درونیه عزیزم واقعا کاری نمیکنیم از دورن احساس خلا نداریم هیچکدوممون و این چیزهایی ...

چه خوب عزیزم

پس همون راحت باش نینی نیار 

برای نینی باید ذوق داشت

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس