2777
2789
عنوان

مسافرت با خانواده همسر

691 بازدید | 57 پست

سلام

خانواده همسرم یکم ضعیف بودن و تا بحال مسافرتي نرفتن ولی خداروشکر خدا تو این یک ساله ازدواجمون هوای منو همسرم خیلی داشته جوری ک تونستیم خونه و ماشین بخریم و یه عروسی خوب بگیریم. 

از وقتی ماشین گرفتیم ینی بهمن پارسال تا یه تعطیلاتی میشد خانواده همسرم میگفتن واااای ما تا حالا شمالو ندیدیم و.... منظورشون این بود ک مارو ببرین مسافرت. 

ما خودمون چندبار مسافرت رفتیم ولی هر بار تنهایی

از طرفی باید بگم من یه برادر شوهر دارم ک خیلی زرنگه انقدی ک خودشو زده به کند هنی و تو بهزیستی پرونده داره و درس نمیخونه 17 سالشه و با گریه های بچگانه هرچیزی ک بخواد به دست میاره

مثلا قلیون و اسپیکر و گوشی و....  در صورتی ک توی مشاوره و روانشناس ک ازش تست هوش گرفتن یه آدم معمولی بوده ولی به هیچ عنوان زیره بار نمیره و داد و بیداد راه میندازه

خیلی آدم تو مخیه فضوله گوش وایمیسه پرحرفی میکنه یکمم هیزه یه سره ام درحاله خوردنه 120 یا 130 کیلویی میشه اونم پر سرو صدا

البته پدرشوهرم همینطوره ینی خیلیییی بد و با صدا غذا میخوره به حدی ک من تو خونشون با اکراه غذا میخورم چون صداها اذیتم میکنه

مادرشوهرم ک خوبه و مشکلی باهاش ندارم

حالا سوالم اینک اگ شما جای من بودین میرفتی باهاشون سفر یکی دو روزه؟ ینی اینک خودتون ببرینشون مسافرت؟؟ 

البته ک همسرم حرفی نزده و بگه ببریمشون ولی میدونم اگ بگم خوشحال میشه دلم میگ تو این پیشنهاد بده عقلم میگ ن چون همسرم خیلی زحمت کشیده برای منو خانوادم

ولی میدونم اگ برم باهاشون تمام مدت قراره حرص بخورم

ن نبرش تو راه گشنش بشه تو رو قورت بده چي😰

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا این اشتباه و نکن.فقط اعصابتو خورد میکنی و مسافرتم کوفتت میشه و اونام طلبکار و عادت میکنن که دائم با خودتون ببریدشون

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

منم با خانواده شوهرم میرم مسافرت همش حرص میخورم..ولی بخاطر اینکه مسافرت زهر مار شوهرم نشه هیچی نمیگم.با هم عروسا مشکلی ندارم..ولی مادر شوهرم و خواهر شوهرا همش دنبال دعوا درست کردنن..با بچه هامم دعوا میکنن اعصابم خورد میشه..

به نظرم باهاشون برو چون بهرحال خونواده شوهرتن..ولی یه جایی برو که هیچ آشنایی اونجا نباشه آبروتو ببرن والا 

وقتی برنده میشی حواست به اونی که برات دست نمی زنه باشه
من همون جمله اول و خوندم دلم سوخت

خخخخخ

از سیاستشونه مثلا ما می‌فهمن میخوایم بریم چیتگر میگن ماتا حالا چیتگر نرفتیم

یا ما تا حالا ارم نرفتیم

من تاحالا فلان چیزو ندیدم 

یا مادره همسرم زنگ میزنه اینهمه با دوستاتون میرین بیرون یبارم مارو ببرین

خخخخخ از سیاستشونه مثلا ما می‌فهمن میخوایم بریم چیتگر میگن ماتا حالا چیتگر نرفتیم یا ما تا حالا ار ...

خب پس اگه وا بدین دیگه تا اخر اویزون تون میشن😅

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌