2777
2789

واسه تعطيلات شوهرم ميگه بريم شهرستان ، برادرش بياد خونمون ، واي خدا اين چه وضعيه ، هر چي بش ميگم خوشم نمياد ميگخ دليل بيار

ميگم بدم مياد رو تختمون بخوابه ميگه در اتاق خواب قفل ميکنيم ، وجدانا روم نميشه بگم نياد اينجا حموم شيو کنه 

چي بگم اخه 

بگو ببین عزیزم از قدیم گفتن مالتو بچسب همسایتو دزد نکن .میایمو یه وسیله ای کم وزیاد شد فردا اختلاف پیش میاد بینمون بهتره درارو قفل کنیم کسی نیاد بهتره

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا خب چرا میاد؟؟؟

يه مدت اينجا بود کلا ، الان دو هفته س رفته خابگاه ولي نصفه نيمه اينجاست مثلا بهونه حمام

حالا برا تعطيلات همسرم ميگه بش ميگم بياد خونمون ما نيستيم 

بگو ببین عزیزم از قدیم گفتن مالتو بچسب همسایتو دزد نکن .میایمو یه وسیله ای کم وزیاد شد فردا اختلاف پ ...

گوش نميده ميگه دليل قانع کننده بيار من راضي شم ، بش گفتم ببين من اصلا خوشم نمياد 

شماکه نیستین گناه داره دیگه خونه برادرشه بجای خوابگاه چنروزی بمونه چه اشکالی داره اگه داداش خودتم بو ...

راستش بخواين چندشم ميشه ، بدم مياد يکي شيو کنه تو حمام ، خب بدم مياد چکار کنم دست خودم نيست ، وقتي ميره من بايد همه رو بالشتي هايي که استفاده کرده يا شک دارم استفاده کرده بشورم ، اره داداش خودمم بود بدم ميومد

گوش نميده ميگه دليل قانع کننده بيار من راضي شم ، بش گفتم ببين من اصلا خوشم نمياد 

من شوهرم کارش جوری بود سه روز شهر خودمون بودیم سه روز یه شهر دیگه بعد توشهر خودمون خونه داشتیم جفت فک وفامیل وخانواده شوهرم .شوهرم گفت کلیدارو بده بابام شب بره توشون بخوابه وقتی نیستیم اقامنم ساده کلیدارو دادم هر وقت میومدم میدیدم کابینتا بهم ریخته هیچی نگفتم دنبال بهانه بودم تا اینکه یه بار متوجه شدم بالشتای مبلو از جا دراوردن دوباره گذاشتنشون ولی برعکس زیپشون جلو بود گفتم توووبه اگه کلید به اینا بدم یکم اولش بحثمون شد با خانواده شوهرم وشوهرم ولی کوتاه نیومدم و حتی مغزیای درم عوض کردم یعنی یادم میوفته چقدددددد بی عقل بودم که کلید میدادم.توصیه میکنم توهم نده

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
همه اين موارد بالا رو گفتم ميگه وقتي نيستي چرا بايد بدت بياد 

خب بعدش که میاین😶😶😶بدت میاد ببخشیدا یه ک و ن لخت رو کاناپه بشینه ، در یخچال رو هی باز کنه ببنده ، 

چه همسر کفر در بیاری دارین هااا👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿بگو برادرت برای من با مرد غریبه فرق نداره 

پس بگین شوهر همسایه بیاد بمونه خوبه؟ 

بگو دوست نداذم وقتی نیستم کسی بیاد خونم.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰