2777
2789
عنوان

چي بگم به همسرم وقتي ما نيستيم برادرش نياد اينجا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دختر نیستی که دلت بسوزه ، پسر هست ک و ن لقش والا  همون خوابگاه بمونه نمیمیره

نه دلم که نميسوزه ، اقد منو چزوندن که نگو ، خب بدم مياد خدايي چه کنم دست خودم نيست 

من شوهرم کارش جوری بود سه روز شهر خودمون بودیم سه روز یه شهر دیگه بعد توشهر خودمون خونه داشتیم جفت ف ...

مثل مااا ، در نبودمون داییم میومد عموم میومد 😐😐کاروان سرا بود ، لباسامون گم میشد 😳😳😳😳 رسما زن عموم دامن و لباسای مامانمو میدزدید نمیشد حرفی زد خب دعوا میشد 

بابامم زیر بار نمیرفت تا اینکه لابلای بالشت دعا پیدا کردیم 

دیگع مامانم گرخید یه دعوا راه انداخت بابام قانع شد 

جادوگرا میومدن گوشت و برنج هم مصرف میکردن هتل انگار بعد جادو هم جا میکردن 👿👿👿👿😷😤😤😤😤

نه دلم که نميسوزه ، اقد منو چزوندن که نگو ، خب بدم مياد خدايي چه کنم دست خودم نيست 

اگه اذیتت کردن که حقشونه باهاشون بد تا کنی ولی مشکل اصلی شما شوهرتونه متاسفانه

💞متاهل💞...........درخواست دوستی ⛔
مثل مااا ، در نبودمون داییم میومد عموم میومد 😐😐کاروان سرا بود ، لباسامون گم میشد 😳😳😳😳 رسما زن ...

هوووف من که راحت شدم💃💃💃

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
اینا دیگه کی بودن یااا خدااا

همینه دیگه خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

دوری و دوستی فامیل رو نباید زیاد تو زندگیت راه داد چونکه مثلا فامیله ، مثل همون دوست نباید اعتماد کنی بهش ، چه بسا بدتر هم باشن 🙁😒😫

من بودم میگفتم اینجا حریم خصوصی منه   من راضی نیسم پس حرامه بیاد تو هم ب زور اینکارو میکنی حق الناس من گردنته تا ابد 

بگو حقمه نخوام بیاد تو خونم وقتی نیسم تو هم یه زورگویی 

بگو چرا پشماش تو حمام من بزنه من خوشم ننیاد بفهمممممم

عشق یعنی....من نه   تو ها

راستش من به داداش خودم هم کلید نمیدم که بیاد خونه ام وقتی نیستم با اینکه خیلی دوسش دارم

ولی خونه واسم حریم شخصی دیگه 

تو چیزی نگوو چون بده میشی

راستش منم اخر هفته ها می رفتم خونه عمه ام زمان دانشجویی زنگ زد مادرم به شوخی و خنده گفت دیگه چرا خوابگاه گرفته این که همه اش اینجاست ( فقط یه شب می موندم در هفته کلا) دیگه نرفتم خجالت کشیدم

حالا شما هم ز بزن مادرشوهرت بگوو معذب هستم 

اگه اذیتت کردن که حقشونه باهاشون بد تا کنی ولی مشکل اصلی شما شوهرتونه متاسفانه

دقيقا رفتم مشاوره حرف شما رو زد و گف بايد ايشون بيان ، تا باشون حرف بزنم که اونم نمياد

وای منم بدم میاد . الان خونه ی مامانم هستم و خونه ی خودم طبقه ی بالای مادرشوهرمه استرس دارم کسی نره خونم . به نظرتون الکیه استرسم ؟

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
همینه دیگه خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند  دوری و دوستی فامیل رو نباید زیاد تو زندگیت ر ...

به خدا راست میگی متحول شدم باید منم حواسم بیشتر جمع کنم

💞متاهل💞...........درخواست دوستی ⛔

عزیزم به نظرم ناراحت میشه و اختلاف بین خودتو و شوهرت میفته بعدشم یه حمومه دیگ با شوهرت خودت حرف بزن بگو ک بدت میاد مثلا بره حموم ک اگرم بیاد خودش بره کل حمومو بشوره ک تو چندشت نشه ولی انصافا زشته بزنگی بهش ک بگی مثلا میایم حموم نرو😐

خانومای جیگر دعا کنین کنکورمو خوب بدم 😘😘الهم صل اله محمد وال محمد 😎