2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 12800 بازدید | 373 پست

من اوايل زندگيم دوازده سال پيش طلاهامو دادم حدود ٤٥٠ گرم طلا 

اصلا هم به فكر به نام زدن نبودم 

همه طلاها رو هم خودش خريده بود 

ولي بعد نصف خونه رو به نامم زد بدون اينكه من بگم يا اشاره اي بكنم

خدارو شكر صدهزار بار

طلاها مال اون بوده منم تو اون خونه میخوام زندگی کنم ،وقتی مامن مال تو باشه تو زندگی اعتمادها وانتظارها از بین میره،من طلاهامو دادم خونه خریدیم اگ میگفتم شوهرمم همش بنامم میزد ولی نخواستم ازش،چون ی حس دلسردی از زندگی رو میاره برا طرف مقابل.البته بعضی ها هم شاید حق دارن چون طرفشون قابل اعتماد نیست حتما 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی یه رفتار همسرت داره.اگه میخره بعدن بازم برات خب بفروش.اون خونه برای ارامش هردوتونه.مگه به شوهرت اعتماد نداری؟

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

شوهرم چند سال قبل وام گرفت من رفتم طلا خریدم باهاش الان میگه اون ۱۰۰ گرم رو بده یه تیکه زمین جاش بهت میدم من فعلا قبول نکردم اونم هر روز داد و بیداد میکنه خودشو میزنه تا بگیره ازم خورد خورد خرج وسیله و تجهیز خونه کنه 

من طلاهام و دادم و همسرم سه دونگ خونه رو به نامم زد.

بنظرم منطقیش همینه. زن هم توی زندگی حق داره، بنظر من حتی اگه طلایی هم نده، مرد باید شعورش برسه نصف خونه رو به نام زنش کنه. اگه طلا بده که قطعا باید اینکارو کنه. اصلا بحث اعتماد و این حرفا هم نیست. هیچکس اینده رو ندیده و از آینده خبر نداره. آدم عاقل باید از زندگی و اموالش مراقبت کنه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

هفته پیش یه تومن طلا فروختم دادم بهش بابت خرید خونه.قرار هم نیست به نامم بزنه.اگه خوشبخت نباشم سه دنگ خونه هم به دردم نمیخوره

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
اگر خدایی نکرده مرد بمیره یک هشتم هوایی فقط به زن میرسه ....خونه ای ک یک عمر براش زحمت کشیدیم هم حتی ...

اول مهریه خانم داده میشه بعد اموال تقسیم میشه بستگی داره مهریه چقدر باشه

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

صادقانه میگم نههههههه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

طبق تجربه نکن عزیزم،یا سهم بردار

باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....